Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sunar Expert AR+Comfort 1, 6× 700 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Expert AR+Comfort 1, 6× 700 g

Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu výživu, ak už nemôže byť dojčené. Mlieko Sunar Expert AR+ Comfort 1 je určené pre deti od narodenia, ktorým pomôže pri najčastejších zažívacích problémoch, ako sú koliky, grckanie a zápchy. Sunar obsahuje látky, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku vrátane mliečneho tuku, ktorý dodá mlieku lahodnú chuť a malý jedák si ho tak hneď zamiluje. Ďalšiu významnú zložku predstavuje špeciálna látka karubín, ktorá sa získava zo semien svätojánskeho chleba. Tá sa postará o zahustenie žalúdka, čím sa zníži grckanie. Infat a GOS zase zabezpečí, že stolica dieťaťa bude mäkšia, takže bolestivé koliky a zápcha vaše dieťatko nestretne. Sunar Expert AR+ Comfort 1 vám tak prináša riešenie 3 v 1, ktoré zaistí spokojné bruško vašej ratolesti. Neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor alebo soľ. Špeciálne zloženie a vynikajúcu chuť prináša Sunar do svojich výrobkov na základe viac ako 80-ročného výskumu.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Expert AR+ Comfort 1, 6 × 700 g

  • Špeciálne dojčenské mlieko značky Sunar Expert
  • Umelé mlieko Sunar AR+ pomáha pri zažívacích problémoch
  • Sunar Expert obsahuje unikátnu látku karubín zo semien svätojánskeho chleba
  • Karubín zahustí obsah žalúdka, čím sa zníži grckanie
  • Sunar AR+ obsahuje významné látky, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku
  • Mliečny tuk dodá umelému mlieku lahodnú chuť
  • Infat a GOS zase zabezpečia, že dieťa nepostihne kolika ani zápcha
  • Mlieko je vhodné pre deti od narodenia
  • Sunar AR+ neobsahuje konzervanty, umelé farbivá, sóju ani pridaný cukor alebo soľ
  • Výhodné balenie po 6 kusoch

Zloženie:
Odtučnené mlieko, matodextrin, rastlinné oleje s beta pamitátom (palmový, sójový, slnečnicový), smotana (obsahuje mliečny tuk) 18 %, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (GOS) (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), karubín 3 %, rybí olej, emulgátor (sójový lecitín), citran sodný, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, taurín, hydroxid vápenatý, inositol,síran železnatý (UMP), retinyl acetát, L-karnitín, cholekalciferol, adenozín 5'-monofosfát ( AMP), sodná soľ inozín 5'-monofosfát (IMP), sodná soľ guanozín 5'-monofosfát (GMP), síran meďnatý, DL-alfa tokoferyl acetát, jodid draselný, kyselina listová, síran manganatý, fytomenadión, seleničitan sodný, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, D-biotín, pyridoxín-hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, riboflavín
Príprava:
1. Ruky si umyte a osušte. Cumlík, fľašu a krúžok vysterilizujte ponorením do vriacej vody na 10 minút.
2. V ďalšej nádobe prevarte dojčenskú vodu a nechajte vychladiť na 40 °C. Požadované množstvo vody potom vlejte do vysterilizovanej fľaštičky. Prevarenú vodu, ktorú ste nespotrebovali, už pre ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
3. Odmerku vrchovato naplňte práškom a prebytok zarovnajte napr. ostrím noža. Do fľaše vsypte požadovaný počet odmeriek (pozri dávkovaciu tabuľku). Fľašu zatvorte a dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Vždy používajte len priloženú odmerku.
4. Pred podaním dieťaťu skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či je teplota mlieka 37 až 40 °C. Pripravené mlieko hneď podávajte.

Upozornenie:
Dojčenie pre novorodencov a dojčatá je najlepší spôsob výživy. Sunar Expert AR+ Comfort 1 je nutrične kompletná dojčenská výživa, ktorá je vhodná ako jediný zdroj výživy pre deti od narodenia. Sunar Expert musí byť používané pod lekárskym dohľadom. Odporúčané denné dávky sú len orientačné, riaďte sa potrebou dieťaťa a odporúčaním pediatra. Dodržujte návod na prípravu a používajte iba priloženú odmerku. Vždy podávajte čerstvo namiešané mlieko a nespotrebovanú porciu znovu nepodávajte. Pripravenú porciu podávajte ihneď, najneskôr do 1 hodiny. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dozoru. Po konzumácii mlieka dbajte na ústnu hygienu pred spaním.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 200 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli, Antirefluxný/Pri vracaní, Proti zápche

Podľa radu

Podľa radu Sunar Expert

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY10217
Produktové číslo:  8592084415686
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09