Obnoviť stránku

Sunar Expert AR/AC 6× 700 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Expert AR/AC 6× 700 g

Značka Sunar prichádza s novinkou – špeciálnym dojčenským mliekom Sunar Expert AR/AC 1. Bol vyvinutý pre deti, ktoré trpia drobným grckaním, brušnými kolikami alebo zápchou (prípadne všetkým dohromady). Obsahuje prírodnú vlákninu karubín, ktorá zahustí obsah bruška a zamedzí tak grckaniu. Vďaka špeciálnej zložke tuku Infat a GOS (prebiotickej vláknine) je stolica dieťaťa mäkšia a bolestivé koliky a zápcha tak nebudú mať šancu. V Sunaru Expert AR/AC 1 nájdete významné látky, ktoré sú prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku. Obsahuje navyše aj mliečny tuk, vďaka ktorému ho deti už od narodenia bez problémov prijímajú.

Kľúčové vlastnosti Sunaru Expert AR/AC 1, 6 × 700 g

  • Špeciálne dojčenské mlieko značky Sunar
  • Výhodné balenie po 6 kusoch
  • Komplexné riešenie najčastejších zažívacích ťažkostí dojčiat
  • Proti grckaniu, kolikám a zápche
  • Obsahuje karubín, ktorý prispieva na zahustenie obsahu žalúdka
  • Obsahuje mliečny tuk, prebiotickú vlákninu a Beta-palmitát
  • Zahustenie obsahu žalúdka a zmäkčenie stolice
  • Vhodné pre deti už od narodenia
  • Obsahuje významné látky, ktoré sa vyskytujú v materskom mlieku
  • 6 × 700 g

Komplexné riešenie pre vaše bábätko

Vďaka Sunaru Expert AR/AC sa vaše bábätko môže veľmi rýchlo zbaviť zažívacích ťažkostí a s nimi spojenými problémami – grckania, bolestivých kolík a zápchy. Infat (Beta-palmitát) zmäkčuje stolicu, GOS (prebiotická vláknina) s mliečnym tukom pozitívne pôsobí na črevnú mikroflóru a znížený obsah laktózy obmedzuje tvorbu črevných plynov. Všetky tieto a ďalšie látky zaistia spokojné bruško vášho dieťaťa.

Zloženie:
Odtučnené mlieko, maltodextrín, rastlinné oleje s beta palmitátom (palmový, sójový, slnečnicový), smotana (obsahuje mliečny tuk) 18 %, laktóza (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), galaktooligosacharidy (GOS) (z laktózy z mlieka), karubín, rybí olej, emulgátor: sójový lecitín, L-askorbát sodný, olej z Mortierella alpina, uhličitan vápenatý, chlorid draselný, chlorid cholínu, hydroxid draselný, taurín, hydroxid vápenatý, draselné soli kyseliny citrónovej, inositol, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, síran železnatý, síran horečnatý, cytidín 5'-monofosfát sodný (CMP), DL – alfa tokoferyl acetát, L-karnitín, uridín 5'-monofosfát sodný (UMP), síran zinočnatý, retinyl acetát, cholekalciferol, adenozín 5'-monofosfát sodný (AMP), guanozín 5'-monofosfát sodný (GMP) 5'-monofosfát sodný (GMP), D-pantothenát vápenatý, inozín 5'-monofosfát sodný (IMP), nikotínamid, síran meďnatý, pyridoxín hydrochlorid, fytomenadión, tiamín hydrochlorid, kyanokobalamín, riboflavín, jodid draselný, kyselina listová, síran manganatý, seleničitan sodný, D-biotín.
Obsah:
700 g
Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte – najneskôr do 1 hodiny. Vždy používajte len priloženú odmerku.
Príprava jednej dávky:
Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka
90/3/100


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 4 200 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Antirefluxný/Pri vracaní

Podľa radu

Podľa radu Sunar Expert

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY7631
Produktové číslo:  8592084413316
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07