Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sunar Complex 5 – 6× 600 g

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Complex 5 – 6× 600 g


Sunar Complex 5

Sunar Complex 5, pre spokojné bruško a šťastné chvíle

Sunar Complex 5 je vyvinutý podľa vzoru materského mlieka. Obsahuje unikátnu kombináciu látok, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku. Lahodnú chuť mlieku dodáva mliečny tuk. Vďaka tomu bude mať vaše dieťatko spokojné bruško. Sunar Complex 5 je prispôsobený výživovým potrebám detí tejto vekovej kategórie. Obsahuje napríklad vitamín C, D, vápnik, kyselinu listovú, zinok, alebo železo. Tieto látky prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Je preto vhodným doplnkom pevnej stravy až do predškolského veku. Vápnik a vitamín D sú potrebné pre normálny rast a vývin kostí u detí. Vitamíny A, C, D a železo prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.


Postup prípravy dojčenské mlieko Sunar Complex 5

Hoci je pre bábätko najlepšou a najprospešnejšou potravou materské mlieko, môžu nastať situácie, keď dojčenie nie je možné. V takom prípade je najlepšou voľbou umelé dojčenské mlieko, ktoré čo najvernejšie kopíruje zloženie mlieka materského.

Krok 1

Dôkladne si umyte a osušte ruky. Z dôvodu sterilizácie ponorte na 10 minút cumlík, fľašu a krúžok do vriacej vody.

Krok 2

Prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá a nechajte ju vychladnúť. Neskôr vlejte požadované množstvo vody do vysterilizovanej fľaše.

Krok 3

Teraz naplňte odmerku vrchovato Sunarom a vsypte do fľaše požadovaný počet odmeriek. Fľašu zatvorte a dôkladne pretrepte, až sa Sunar rozpustí.

Krok 4

Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na vnútornej strane zápästia, či teplota mlieka nie je vyššia ako 37 – 40 °C. Takto pripravenú porciu Sunaru ihneď podajte dieťaťu.


Kľúčové vlastnosti Sunaru Complex 5 – 6× 600 g

  • Pre deti od 3 rokov
  • Podporuje správny vývoj dieťaťa
  • Zdroj vitamínov A, C a D
  • Lahodná chuť vďaka mliečnemu tuku
  • S obsahom vápnika, kyseliny listovej, zinku, železa

Zloženie:

Odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, srvátková bielkovina (z mlieka), slnečnicový olej, mliečny tuk, repkový olej, palmový olej, kokosový olej, orthofoforečnan vápenatý, draselná soľ kyseliny citrónovej, citran sodný, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, chlorid horečnatý, chlorid cholínu, kyselina L-askorbová, síran horečnatý, síran železnatý, inositol, L-skorbylpalmitát, síran zinočnatý, L-karnitín, nikotínamid/nikotínamid, D-pantothenát/pantotenát vápenatý, síran meďnatý/meďnatý, DL-alfa tokoferol, tiamín hydrochlorid, retinylacetát pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, manganatý, jodid draselný, seleničite sodný, kyselina listová, fytomenadión, cholekalciferon, D-biotín, kyanokobalamín.

Alergény: sója, mlieko

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie S kravským mliekom (mliečny tuk)

Podľa radu

Podľa radu Sunar Complex

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 37 mesiacov
Kód:  BABY5237
Produktové číslo:  8592084412722
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17