Obnoviť stránku

Sunar Complex 5, 6× 600 g + darček

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Complex 5, 6× 600 g + darček

Sunar complex je vyvinutý podľa vzoru materského mlieka. Obsahuje unikátnu kombináciu látok, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku. Lahodnú chuť mlieku dodáva mliečny tuk. Vďaka tomu bude mať vaše dieťatko spokojné bruško. Sunar complex 5 je prispôsobený výživovým potrebám detí tejto vekovej kategórie. Obsahuje napr. vitamín C, D, vápnik, kyselinu listovú, zinok alebo železo. Tieto látky prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Je preto vhodným doplnkom pevnej stravy až do predškolského veku. Vápnik a vitamín D sú potrebné pre normálny rast a vývin kostí u detí. Vitamíny A, C, D a železo prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. K baleniu dojčenského mlieka Sunar Complex 5 dostanete navyše kapsičku Sunar do ručičky.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Complex 5 – 6× 600 g

  • Pre deti od 3 rokov
  • Podporuje správny vývoj dieťaťa
  • Zdroj vitamínov A, C a D
  • Dojčenské mlieko Sunar Complex 5 má lahodnú chuť vďaka mliečnemu tuku
  • S obsahom vápnika, kyseliny listovej, zinku, železa
  • Ekonomicky výhodné balenie 6× 600 g
  • K baleniu dostanete darček navyše

Zloženie:
Odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, srvátková bielkovina (z mlieka), slnečnicový olej, mliečny tuk, repkový olej, kokosový olej, orthofoforečnan vápenatý, draselná soľ kyseliny citrónovej, citran sodný, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, chlorid horečnatý, chlorid cholínu, kyselina L-askorbová, síran horečnatý, síran železnatý, inositol, L-skorbylpalmitát, síran zinočnatý, L-karnitín, nikotínamid/nikotínamid, D-pantothenát/pantotenát vápenatý, síran meďnatý/meďnatý, DL-alfa tokoferol, tiamín hydrochlorid, retinylacetát pyridoxín hydrochlorid, riboflavín, manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadión, cholekalciferon, D-biotín, kyanokobalamín

Alergény:
Mlieko, sója


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli

Podľa radu

Podľa radu Sunar Complex

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  BABY7335
Produktové číslo:  8592084416881
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16