Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Sunar Complex 5, 6× 600 g + dárek

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Complex 5, 6× 600 g + dárek

Dojčenské mlieko Sunar complex je vyvinuté podľa vzoru materského mlieka. Obsahuje unikátnu kombináciu látok, ktoré sa prirodzene vyskytujú v materskom mlieku. Lahodnú chuť mlieku dodáva mliečny tuk. Vďaka tomu bude mať vaše dieťatko spokojné bruško. Dojčenské mlieko Sunar complex 5 je prispôsobené výživovým potrebám detí vo veku od ukončeného 36. mesiaca. Obsahuje napr. vitamín C, D, vápnik, kyselinu listovú, zinok alebo železo. Tieto látky prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Je preto vhodným doplnkom pevnej stravy až do predškolského veku. Vápnik a vitamín D sú potrebné pre normálny rast a vývin kostí u detí. Vitamíny A, C, D a železo prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. K výhodnému baleniu 6× 600 g teraz ako darček podbradník s mótivom ježka.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Complex 5, 6× 600 g s darčekom

  • Batoľacie mlieko pre deti od 3 rokov
  • Podporuje správny vývoj dieťaťa
  • Sunar Complex 5 je zdrojom vitamínov A, C a D
  • Lahodná chuť vďaka mliečnemu tuku
  • S obsahom vápnika, kyseliny listovej, zinku, železa
  • Zloženie

    Odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrin, srvátková bielkovina (z mlieka), slnečnicový olej, mliečny tuk, repkový olej, palmový olej, kokosový olej, orthofosforečnan vápenatý, draselná soľ kyseliny citrónovej, citronan sodný, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecithin), chlorid draselný, chlorid horečnatý, chlorid cholinu, kyselina L-askorbová, síran horečnatý, síran železnatý, inositol, L-askorbylpalmitat, síran zinočnatý, L-karnitin, nikotínamid, D-pantothenát/pantotenát vápenatý, síran meďnatý, DL-alfa tokoferol, thiamin hydrochlorid, retinylacetát pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, manganatý, jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadion, cholekalciferon, D-biotin, kyanokobalamin.

    Alergény:
    Mlieko, sója

    Obsah balenia:
    6× 600 g mlieka, darček


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie S kravským mliekom (mliečny tuk)

Podľa radu

Podľa radu Sunar Complex

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 37 mesiacov
Kód:  BABY7935
Produktové číslo:  8592084413972
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11