Obnoviť stránku

Sunar Complex 3 batoľacie mlieko, 6× 600 g

4,9 70 hodnotení
59,88 €

Sunar Complex 3 batoľacie mlieko, 6× 600 g

Dojčenské mlieko Sunar Complex

Sunar Complex 3 dojčenské mlieko

Sunar Complex 3 je dojčenské mlieko z plnotučného mlieka bez obsahu palmového oleja. Vyvinuté podľa vzoru materského mlieka. Umelé mlieko je určené deťom od ukončeného 12. mesiaca a obsahuje unikátnu kombináciu látok prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku. Sunar Complex 3 bolo vyvinuté podľa vzoru materského mlieka.

Súčasťou je 6× 600 gramov dojčenského mlieka Sunar Complex 3. 
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Prečo si vybrať dojčenské mlieko Sunar Complex

  • Z plnotučného kravského mlieka
  • Bez palmového oleja
  • Podpora imunity vďaka vitamínom A, C a D
  • Podpora správneho vývoja vďaka obsahu železa, ktoré prispieva k rozvoju poznávacích funkcií a správnemu vývoju imunitného systému
  • Vápnik a vitamín D sú potrebné pre normálny rast a vývoj kostí
  • Omega 3 mäsové kyseliny (kyselina alfa-linolénová)+R9 prispieva k rozvoju mozgu a nervovej sústavy
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Umelé mlieko Sunar Complex 3

Plnotučné mlieko, z ktorého je Sunar Complex 3 vyrobené, dodáva mlieku lahodnú chuť a preto je deťmi veľmi dobre prijímané a majú spokojné bruško. Umelé mlieko sa vyrába udržateľným a ekologickým spôsobom z čerstvého kravského mlieka. Pri výrobe sú aplikované pokročilé technológie výroby a samozrejmosťou je prísna kontrola kvality.

Dojčenské mlieko Sunar Complex

Bioaktívna zložka

Sušené mlieko Sunar Complex 3 je zdrojom množstva biologicky aktívnych antimikrobiálnych a imuno-modulačných látok. 
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Mliečna chuť

Dodáva mlieku lahodnú mliečnu chuť, ktorá nemusí byť zvýrazňovaná pridávaním mliečnych aróm.
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Vitamíny

Detské mlieko je dôležité na vstrebávanie vitamínov A, D, E, K rozpustných v tukoch. 
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Zdroj energie

Je významným zdrojom energie, ktorá je dôležitá na rast a vývoj dieťaťa. 

Návod na prípravu

Dojčenské mlieko Sunar Complex

Vysterilizujte fľašu

Starostlivo si umyte a osušte ruky. Vysterilizujte cumlík, fľašu a krúžok tak, že ich ponoríte do vriacej vody na 10 minút.
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Prevarenú vodu vychlaďte na 40 °C

V inej nádobe prevarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ju vychladnúť napr. vo vodnom kúpeli na 40 °C. Vlejte požadované množstvo do vysterilizovanej fľaše (dávkovanie viď tabuľka). Nespotrebovanú prevarenú vodu už na ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Zmiešajte so Sunarom

Naplňte odmerku vrchovato práškom, prebytok zarovnajte ostrím noža a vsypte do fľaše požadovaný počet odmeriek (viď dávkovacia tabuľka). Dobre zavrite a dôkladne pretrepte, až sa prášok rozpustí. Používajte vždy iba priloženú odmerku.
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Pretrepte a skontrolujte teplotu

Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na vnútornej strane zápästia, že teplota mlieka nie je vyššia ako 37 – 40 °C. Pripravenú porciu ihneď podávajte.

Sunar Complex 3, MLIEČNA VÝŽIVA PRE MALÉ DETI V PRÁŠKU

* Vitamíny a železo sú pridávané do všetkej pokračovacej dojčenskej výživy v súlade s požiadavkami legislatívy

Dojčenské mlieko Sunar Complex
Dojčenské mlieko Sunar Complex

Hero je medzinárodná rodinná firma s viac ako 130-ročnými skúsenosťami so spracovaním ovocia, vývojom a výrobou detskej výživy. Všetky produkty vyrábame v súlade s prírodou, s ohľadom na čerstvosť a v tom najčistejšom prostredí.

Dôležité upozornenie

Sunar Complex 3 je mliečna výživa v prášku. Je určená iba na výživu malých detí od ukončeného 12. mesiaca veku dieťaťa v období odstavovania alebo pokiaľ nemôžu byť dojčené. Má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy. Potravina na zvláštnu výživu. Dojčenie je pre novorodencov a dojčatá najlepší spôsob výživy. Umelé mlieko Sunar Complex 3 nie je určené ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov života dieťaťa. Nie je určené pre dojčatá do 1 roka. Pre zdravie dojčiat je dôležité správne dodržiavanie návodu na prípravu. Pri príprave používajte iba priloženú odmerku. Nemeňte pomer prášku a vody.

Zloženie

Odtučnené mlieko, plnotučné mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, slnečnicový olej, kokosový olej, repkový olej, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, draselné soli kyseliny citrónovej, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid horečnatý, chlorid sodný, L-askorbát sodíka, rybí olej, chlorid cholínu, síran železnatý, askorbylpalmitát, inozitol, síran zinočnatý,L-karnitín, zmes tokoferolov, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl palmitát, tiamín hydrochlorid, riboflavin, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, seleničitan sodný, kyselina listová, fytomenadion,  cholekalciferol, D-biotín,  síran mangánatý, kyanokobalamín.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez sóje, Bez pridaného cukru, Bez prídavku soli

Podľa radu

Podľa radu Sunar Complex

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 13 mesiacov
Kód:  BABY10203
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592084416614
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06