Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sunar Complex 2, 6× 600 g + darček

4,8 22 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar Complex 2, 6× 600 g + darček

Sunar Complex 2 je určený pre deti po prvom polroku života pre obdobie odstavovania alebo ako náhrada dojčenia. Aj v tomto období je dôležité, aby umelé mlieko čo najviac zodpovedalo zloženiu materského mlieka. Sunar sa výrobe dojčenskej výživy venuje už bezmála 70 rokov, a tak presne vie, čo je pre vaše dieťatko najlepšie a premietol tieto znalosti do Sunaru Complex. Ten obsahuje jedinečnú kombináciu látok a vitamínov prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku ako sú prebiotocké oligosacharidy GOS, nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA, železo a vápnik alebo vitamíny A, C a D. Tento vyvážený pomer látok je dôležitý pre rozvoj imunity, mozgu a poznávacích funkcií. Navyše obsahuje mliečny tuk, takže deťom veľmi chutí a je dobre prijímaný. K baleniu dojčenského mlieka Sunar Complex 2 dostanete navyše ovocnú mliečnu kašu sunar s 8 cereáliami 3× 225 g.

Kľúčové vlastnosti dojčenského mlieka Sunar Complex 2 – 6× 600 g

  • Umelé dojčenské mlieko od ukončeného 6. mesiaca
  • Obsahuje látky prirodzene obsiahnuté v materskom mlieku
  • Prebiotické oligosacharidy GOS
  • Nenasýtené mastné kyseliny DHA a ARA
  • Vápnik a vitamín D pre zdravý rast kostí
  • Železo rozvíja poznávacie funkcie dieťaťa
  • Dojčenské mlieko Sunar Complex 2 obsahuje vitamíny A a C
  • Mliečny tuk pre lahodnú chuť
  • Podporuje rozvoj imunity a nervovej sústavy
  • Ekonomicky výhodné balenie 6× 600 g
  • K baleniu dostanete darček navyše

Príprava a dávkovanie:
Nezabudnite sa riadiť pokynmi uvedenými na obale a radami vášho pediatra. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu a nespotrebovaný zvyšok neuchovávajte a znova nepodávajte. Pripravené mlieko ihneď spotrebujte – najneskôr do 1 hodiny. Vždy používajte len priloženú odmerku.

Vek/Počet mliečnych dávok na 24 hodín
6 – 8 mesiacov/5× 200 ml obnoveného mlieka
8 – 10 mesiacov/4× 200 ml obnoveného mlieka
11 – 12 mesiacov/min. 3× 200 ml obnoveného mlieka

Príprava jednej dávky
Voda (ml)/Počet zarovnaných odmeriek na dávku/Množstvo obnoveného mlieka
90/3/100 ml
180/6/200 ml

Alergény:
Mlieko, sója, rybí olej


Zloženie

Plnotučné mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, odtučněné mlieko, slnečnicový olej, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka),  kokosový olej, galaktooligosacharidy (z laktózy), repkov olej, draselné soli kyseliny citrónovej, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, rybí olej, chlorid horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid cholínu, chlorid sodný,  L-askorbát sodíka, citrát sodný, taurín, síran železnatý, askorbylpalmitát,inozitol, L-karnitín, zmes tokoferolov, síran zinočnatý, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl palmitát, riboflavin,  tiamín hydrochlorid,  pyridoxín hydrochlorid,  jodid draselný, síran mangánatý, kyselina listová, seleničitan sodný,  fytomenadion, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 3 600 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Pokračovacie

Zloženie

Zloženie S kravským mliekom (mliečny tuk)

Podľa radu

Podľa radu Sunar Complex

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 7 mesiacov
Kód:  BABY7332
Produktové číslo:  8592084416850
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08