Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sunar BIO detské chrumky mix kartón 12× 45 g

22,90 €

Sunar BIO detské chrumky mix kartón 12× 45 g

Malé a pritom zdravé maškrtenie pre najmenšie dieťatka – to sú lahodné chrumky od Sunaru. Ako desiatu ich môžete využiť doma i na cestách. Mix chrumiek je tiež skvelou voľbou na drobné zobanie na detskej párty či na iných oslavách. Deti si môžu vybrať buď mrkvové kolieska, alebo hráškové struky. Svojím tvarom skvele padnú do detskej rúčky a pri kŕmení si deti precvičia jemnú motoriku. Chrumky sú vhodné pre deti už od jedného roka. Navyše neobsahujú lepok, soľ, pridaný cukor, konzervanty, arómy ani farbivá. Kartón Mix Sunar obsahuje chrumky iba z bio mrkvy, hrášku a bio kukuričnej múky. Vynikajú príjemnou chuťou a stanú sa tak vítanou desiatou. Kartón obsahuje 12 balení po 45 g.

Kľúčové vlastnosti chrumiek Sunar BIO detské chrumky mix kartón 12 x 45 g

  • Chrumky Sunar sú ľahkou desiatou pre vaše najmenšie ratolesti
  • Vhodné pre deti od ukončeného 12. mesiaca
  • Chrumky majú jemnú a lahodnú chuť
  • Deti si môžu vybrať buď mrkvové kolieska, alebo hráškové struky
  • Kartón Mix Sunar obsahuje chrumky iba z bio mrkvy, hrášku a bio kukuričnej múky
  • Kolieska neobsahujú lepok, soľ, pridaný cukor, konzervanty, arómy ani farbivá
  • Ekonomicky výhodný kartón 12 balení bio chrumiek Sunar

Zloženie mrkvových koliesok:
BIO kukuričná múka 46,6 %, BIO kukuričná krupica 46,0 %, BIO sušená mrkva 7,3 %, vitamíny: tiamín (vitamín B1). Môže obsahovať stopy arašidov, orechov, sóje a mlieka.

Zloženie hráškových strukov:
BIO zelený hrach nelúpaný mletý 51 %, BIO kukuričná krupica 48,9 %, vitamíny: tiamín (vitamín B1). Môže obsahovať stopy arašidov, orechov, sóje a mlieka.

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1 544 kJ/365 kcal
Tuky 2,5 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g)
Sacharidy 69 g (z toho cukry 2,5 g)
Bielkoviny (rastlinné) 13 g
Soľ 0,1 g
Vitamín B1 (tiamín) 0,4 mg (80 % *)

Alergény:
Môže obsahovať stopy arašidov a ich deriváty, stopy mlieka a mliečne deriváty, stopy orechov a ich deriváty, stopy sójových bôbov a ich deriváty.


Zloženie

Sunar BIO chrumky Hráškové struky

BIO zelený hrach nelúpaný mletý* 70 %, BIO kukuričná múka1 29,9 %, vitamíny: tiamín (vitamín B1). Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, sóje a mlieka. Bez lepku. *Z ekologického poľnohospodárstva.

Sunar BIO chrumky Mrkvové kolieska

BIO kukuričná múka* 82 %, BIO slnečnicový olej*, BIO mrkvový prášok* 7,8 %, vitamíny: tiamín (vitamín B1). Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, sóje a mlieka. Bez lepku. *Z ekologického poľnohospodárstva.

Sunar BIO chrumky Party mix

BIO kukuričná múka * 55,9%, BIO zelený hrach nelúpaný mletý * 35%, BIO slnečnicový olej*, BIO mrkvový prášok* 3,9 %, vitamíny: tiamín (vitamín B1). Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, sóje a mlieka. Bez lepku. *Z ekologického poľnohospodárstva.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 540 g
Počet ks v balení 12 ks

XXL balenie

XXL balení Áno

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 12 mesiacov

Jednotlivé zložky

Zložky Mrkvové, Kukuričné
Kód:  BABY11408
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8592084417123
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07