Obnoviť stránku

Sunar BIO 3 batoľacie mlieko 700 g

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar BIO 3 batoľacie mlieko 700 g

Dojčenské mlieko Sunar disponuje zložením, ktoré pripomína materské mlieko, takže je vhodné na zdravý vývoj vášho anjelika. Batoľacie dojčenské mlieko bude perfektná voľba pre aktívne deti od 11 mesiacov, ktoré už na svoj vývoj potrebujú sýte a výdatné mlieka. Toto od výrobcu Sunar bolo vyrobené s hmotnosťou 700 g a v balení nájdete 1 ks. Vitamíny a minerály, ktoré sú do mlieka pridané, prispejú k zdraviu dieťaťa. Mlieko bez konzervantov a umelých farbív, lepku a palmového oleja sa bude vášmu dieťatku pozdávať.

Dojčenské mlieko Sunar BIO 3 batoľacie mlieko 700 g Lifestyle
Dojčenské mlieko Sunar BIO 3 batoľacie mlieko 700 g Vlastnosti/technológia

Najdôležitejšie vlastnosti dojčenského mlieka Sunar BIO 3 batoľacie mlieko 700 g

  • Vďaka živinám v ňom poskytnete svojim deťom to najlepšie pre ich zdravý vývoj
  • Dojčenské mlieko Sunar je radené medzi batoľacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Sunar BIO je ideálne pre deti od 11 mesiacov
  • S pridanými vitamínmi a minerálmi
  • Ide o dojčenské mlieko bio kvality
  • Bez konzervantov a umelých farbív, lepku a palmového oleja
  • Umelé mlieko Sunar ponúka hmotnosť 700 g
  • Balenie obsahuje 1 ks

Ďalšie informácie o zložení umelého mlieka Sunar

Spadá do radu bio produktov, a to vďaka starostlivo vybratým surovinám. Umelé mlieko s kravským mliekom dodá vášmu bábätku všetko dôležité.

Dojčenské mlieko Sunar BIO 3 batoľacie mlieko 700 g Lifestyle

Zloženie

Demineralizovaná srvátková bielkovina (z mlieka)* 19,7 %, maltodextrín*19,4 %, rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej*, repkový olej*, slnečnicový olej*) 18,1 %, laktóza* 12,3 % (z mlieka), mliečne bielkoviny* 12 %, mliečny permeát* 10,8 %, smotana* (zdroj mliečneho tuku) 5,4 %, rybí olej (obsahuje zložky mlieka), uhličitan vápenatý, síran horečnatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, emulgátor: slnečnicový lecitín*, chlorid sodný, citran sodný, kyselina L-askorbová, difosforečnan železitý, síran zinočnatý, seleničitan sodný, síran meďnatý, DL-alfa-tokoferylacetát, D-pantotenát vápenatý, síran mangánatý, cholekalciferol, nikotínamid, chlorid draselný, retinyl-acetát, jodid draselný, antioxidant: koncentrát zmesi tokoferolov, D-biotín, fytomenadión, thiamin-hydrochlorid, kyanokobalamín, pyridoxín-hydrochlorid, riboflavín, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová). Môže obsahovať sóju. *Z ekologického poľnohospodárstva.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Hmotnosť 700 g
Počet ks v balení 1 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bio kvalita, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Sunar BIO

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 11 mesiacov
Kód:  BABY20330
Produktové číslo:  8592084418373
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18