Obnoviť stránku

Sunar BIO 3 batoľacie mlieko, 6× 700 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar BIO 3 batoľacie mlieko, 6× 700 g

Dojčenské mlieko Sunar má zloženie, ktoré sa podobá materskému mlieku, preto je ideálne na zdravý vývoj vášho bábätka. Pre staršie a aktívne deti bude skvelou voľbou batoľacie dojčenské mlieko, a to od 11 mesiacov, ktoré na zdravý vývoj potrebujú dostatočne výživné a sýte mlieka. Toto od výrobcu Sunar má hmotnosť 4200 g a balenie obsahuje 6 ks. Zloženie je obohatené o vitamíny a minerály, ktoré prispejú k zdravému vývoju dieťaťa. Mlieko bez konzervantov a umelých farbív, lepku a palmového oleja bude pre vaše bábätko ideálne vhodné.

Dojčenské mlieko Sunar BIO 3 batoľacie mlieko, 6× 700 g Lifestyle
Dojčenské mlieko Sunar BIO 3 batoľacie mlieko, 6× 700 g Vlastnosti/technológia

Zaujímavé parametre dojčenského mlieka Sunar BIO 3 batoľacie mlieko, 6× 700 g

  • Vďaka živinám v ňom je podporený zdravý vývoj detí
  • Dojčenské mlieko Sunar je radené medzi batoľacie mlieka
  • Umelé mlieko radu Sunar BIO je odporúčané od 11 mesiacov
  • Zloženie je obohatené o vitamíny a minerály
  • Prednosťou je bio kvalita detského mlieka
  • Bez konzervantov a umelých farbív, lepku a palmového oleja
  • Dojčenské mlieko Sunar má hmotnosť 4200 g
  • Počet kusov v balení: 6 ks

Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka Sunar

Spadá do radu bio produktov, a to vďaka starostlivo vybratým surovinám. Detské mlieko s kravským mliekom dodá vášmu dieťatku to najdôležitejšie.

Dojčenské mlieko Sunar BIO 3 batoľacie mlieko, 6× 700 g Lifestyle

Zloženie

Demineralizovaná srvátková bielkovina (z mlieka)* 19,7 %, maltodextrín*19,4 %, rastlinné oleje (slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej*, repkový olej*, slnečnicový olej*) 18,1 %, laktóza* 12,3 % (z mlieka), mliečne bielkoviny* 12 %, mliečny permeát* 10,8 %, smotana* (zdroj mliečneho tuku) 5,4 %, rybí olej (obsahuje zložky mlieka), uhličitan vápenatý, síran horečnatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, emulgátor: slnečnicový lecitín*, chlorid sodný, citran sodný, kyselina L-askorbová, difosforečnan železitý, síran zinočnatý, seleničitan sodný, síran meďnatý, DL-alfa-tokoferylacetát, D-pantotenát vápenatý, síran mangánatý, cholekalciferol, nikotínamid, chlorid draselný, retinyl-acetát, jodid draselný, antioxidant: koncentrát zmesi tokoferolov, D-biotín, fytomenadión, thiamin-hydrochlorid, kyanokobalamín, pyridoxín-hydrochlorid, riboflavín, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová). Môže obsahovať sóju. *Z ekologického poľnohospodárstva.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 200 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Batoľacie

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bio kvalita, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Sunar BIO

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 11 mesiacov
Kód:  BABY20333
Produktové číslo:  8592084418380
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06