Obnoviť stránku

Sunar BIO 1 počiatočné dojčenské mlieko, 6× 700 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sunar BIO 1 počiatočné dojčenské mlieko, 6× 700 g

Dojčenské mlieko Sunar má zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, preto je ideálne na zdravý vývoj vášho bábätka. Už od prvých chvíľ života vášho bábätka bude skvelou voľbou počiatočné dojčenské mlieko. Ponúka najmladším deťom množstvo živín na ich zdravý vývoj. Toto od výrobcu Sunar ponúka hmotnosť 4200 g a balenie obsahuje 6 ks. Zloženie obsahuje pridané vitamíny a minerály pre maximálne zdravie dieťaťa. Mlieko bez konzervantov a umelých farbív, lepku a palmového oleja si vaše dieťatko zamiluje.

Dojčenské mlieko Sunar BIO 1 počiatočné dojčenské mlieko, 6× 700 g Lifestyle
Dojčenské mlieko Sunar BIO 1 počiatočné dojčenské mlieko, 6× 700 g Vlastnosti/technológia

Zaujímavé funkcie dojčenského mlieka Sunar BIO 1 počiatočné dojčenské mlieko, 6× 700 g

  • Živiny v ňom sú zárukou zdravého vývoja detí
  • Dojčenské mlieko Sunar je radené medzi počiatočné mlieka
  • Umelé mlieko radu Sunar BIO je ideálne pre deti od 0 mesiacov
  • Obohatené o vitamíny a minerály
  • Oceníte bio kvalitu umelého mlieka
  • Bez konzervantov a umelých farbív, lepku a palmového oleja
  • Dojčenské mlieko Sunar má hmotnosť, ktorá predstavuje 4200 g
  • Počet kusov v balení: 6 ks

Ďalšie informácie o zložení dojčenského mlieka Sunar

Vďaka dôkladne zvoleným surovinám patrí medzi bio produkty. Mlieko pre deti s kravským mliekom obohatí vaše bábätko o to najdôležitejšie.

Dojčenské mlieko Sunar BIO 1 počiatočné dojčenské mlieko, 6× 700 g Lifestyle

Zloženie

Demineralizovaná srvátková bielkovina (z mlieka)* 26,5 %, rastlinné oleje*(slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej*, repkový olej*, slnečnicový olej*) 20 %, maltodextrín*15 %, mliečny permeát* 10,2 %, laktóza* (z mlieka) 9,7 %, mliečne bielkoviny* 9,7 %, smotana* (zdroj mliečneho tuku) 6,2 %, rybí olej (obsahuje zložky mlieka), uhličitan vápenatý, cholín bitartrát, olej z Mortierella alpina, síran horečnatý, chlorid sodný, citran sodný, emulgátor: slnečnicový lecitín*, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, síran zinočnatý, kyselina L-askorbová, chlorid draselný, seleničitan sodný, difosforečnan železitý, síran meďnatý, DL-alfa-tokoferylacetát, inositol, D-pantotenát vápenatý, síran mangánatý, jodid draselný, cholekalciferol, retinyl-acetát, nikotínamid, antioxidant: koncentrát zmesi tokoferolov, D-biotín, fytomenadión, kyanokobalamín, L-karnitín-L-vinan, thiamin-hydrochlorid, pyridoxín-hydrochlorid, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), riboflavín. Môže obsahovať sóju. *Z ekologického poľnohospodárstva.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Vlastnosti

Hmotnosť 4 200 g
Počet ks v balení 6 ks

Typ mlieka

Typ mlieka Počiatočné

Zloženie

Zloženie Bez konzervantov a umelých farbív, Bez lepku, Pridané vitamíny a minerály, S kravským mliekom (mliečny tuk), Bio kvalita, Bez palmového oleja

Podľa radu

Podľa radu Sunar BIO

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 0 mesiacov
Kód:  BABY20331
Produktové číslo:  8592084418342
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13