Obnoviť stránku

Sudocrem 400 g

4,9 89 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Sudocrem 400 g

Vybavte si vašu domácu lekárničku známou antiseptickou zinkovou masťou, ktorá je špeciálne určená pre každodennú starostlivosť a ochranu pokožky. Viacúčelový krém od výrobcu Sudocrem sa stane vaším najlepším pomocníkom na najrôznejšie kožné problémy a zvlášť ho oceníte pri starostlivosti o mimoriadne citlivú pokožku vášho dieťaťa. Vďaka unikátnemu zloženiu sa rýchlo vstrebáva a rýchlo upokojuje.

Kľúčové vlastnosti

  • Komplexná ochrana a starostlivosť o podráždenú a začervenanú pokožku
  • Vhodné aj pre jemnú a citlivú pokožku vašich detí
  • Príjemná štruktúra sa veľmi ľahko nanáša, rýchlo vstrebáva a pôsobí
  • Regeneračné, antiseptické účinky
  • Určené pre každodenné použitie
  • Vhodné na zapareniny, ekzémy, akné, preležaniny, omrzliny, drobné odreniny, aj na ošetrovanie popálenín
  • Balenie obsahuje 400 gramov

Kedy ho používať

Bol špeciálne vyvinutý na podráždenú a začervenanú pokožku, využijete ho na zapareniny, ekzémy, akné, preležaniny, omrzliny, drobné odreniny aj popáleniny. Zvlášť vhodný je pri prevencii a liečbe plienkovej dermatitídy u malých detí. Vyskúšajte naozajstný liek na podráždenú a začervenanú pokožku.

Unikátne zloženie

Jedinečná štruktúra je obohatená o oxid zinočnatý, ktorý vyvoláva sťahovanie tkanív a eliminuje straty tekutín v tkanivách počas regeneračného procesu. Ďalej obsahuje benzyl benzoát a benzyl cinamát, ktoré výrazne urýchľujú rast epitelových buniek. Benzyl alkohol má antiseptické účinky, zabraňuje množeniu baktérií a napomáha k zníženiu pálivého pocitu pri podráždení. Vďaka lanolínu je pokožka dokonale zvlhčená, zmäkčená a vláčna.

Ako aplikovať

Sudocrem má príjemnú konzistenciu, ktorá sa ľahko nanáša a príjemne vonia. Aplikovať ho môžete až päťkrát denne. Nanášajte ho v tenkej vrstve priamo na pokožku a krúživými pohybmi jemne vmasírujte. Sudocrem zanechá na pokožke jemnú a neviditeľnú vrstvu. Vyvarujte sa styku s očami a sliznicou.

Zloženie

aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, paraffin, lanolín, cera microcristallina, sorbitan sesquioleate, benzyl benzoate, cera alba, benzyl alcohol linalyl acetate, propylene, glycol, benzyl cinnamate, lavender oil, citric acid, BHA.

 

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Upokojujúci, Vyživujúci

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Typ

Typ pokožky Citlivá (sensitive), Dojčenská

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Upokojujúci

Objem

Objem 400 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 400 g (0,4 kg)

Typ pleti

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá
Kód:  AVE088
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8585034705586
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12