Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

SUAVIPIEL Black Massage Mitt

1,0 1 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
2,55 €
Zľavnené -46 %
3,19 € 5,89 €

SUAVIPIEL Black Massage Mitt

Masážne rukavice ideálne na citlivú alebo jemnú pokožku sú používané pri sprchovaní s použitím sprchového gélu. Po náročnom dni strávenom tvrdou prácou alebo športovým výkonom si vaše telo zaslúži riadnu dávku relaxácie a odpočinku. Na docielenie toho správneho bodu zregenerovania vám napomôžu rukavice z prírodných a syntetických vlákien. Po ich použití pocítite, ako sa vám energia doslova vlieva do vašich žíl. Odumreté bunky, toxíny a nečistoty budú odstránené ako mávnutím čarovného prútika.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ

Typ Na telo

Určenie

Druh Masážna rukavica
Určenie Pre dospelých

Materiál

Materiál Prírodné vlákno, Syntetické vlákno

Vlastnosti

Funkcie Na regeneráciu pokožky
Vlastnosti Hypoalergénna
Typ pleti Všetky typy

Farba

Farba Hnedá
Kód:  TM029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8410262908051

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01