Obnoviť stránku

STR8 Live True 150 ml

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STR8 Live True 150 ml

Dezodorant v spreji STR8 Live True pre mužov. Nechajte sa uchvátiť jeho nespútanou vôňou, ktorej srdce tvorí jazmín, geránium, tymián a levanduľa. Základ vône tvorí jedľa a jantár, hlavu grapefruit, ananás, kardamón a vodný tón. Pre sebavedomých mužov, ktorí chcú zaujať.

Kľúčové vlastnosti

  • Dezodorant v spreji pre mužov
  • Svieža pánska vôňa Live True

Použitie:
Pred použitím dezodorant pretrepte, aplikujte do oblasti podpazušia zo vzdialenosti 15 cm. Nepoužívajte na podráždenú pokožku.

Zloženie: 

Alcohol denat., isobutane, propane, butane, isopropyl palmitate, parfum, pentylene glycol, ethylhexylglycerin, triethyl citrate, bht, alpha-isomethyl ionone, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citral, coumarin, limonene, linalool.

Upozornenie:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom. Nevystavujte ju slnečnému žiareniu a teplotám nad 50 °C. Neprerážajte a nevhadzujte do ohňa ani vyprázdnenú nádobku. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Uchovávajte mimo dosah zdrojov zapálenia. Zákaz fajčenia. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte aerosóly. Pri požití okamžite vyhledajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Iba na vonkajšie použitie. Neaplikujte na podráždenú či poškodenú pokožku. Zabráňte kontaktu s očami.

 
 
 
Kód:  DEO111
Produktové číslo:  5201314068594
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08