Obnoviť stránku

STEVE'S No Bull***t Old School Shaving Box 250 ml

Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
51,90 €

STEVE'S No Bull***t Old School Shaving Box 250 ml

Radíte sa medzi nadšencov  tradičného spôsobu oholenia tváre? Potom je darčekový set STEVE' S Stevov Holiaci ultrabox Old school pre vás ako stvorený. Obsahuje všetko, čo na starostlivosť o fúzy budete potrebovať –olej pred holením, holiaci krém, balzam po holení a oceľovú shavettu spolu s 5 žiletkami Astra Platinum. Shavetta je moderná, používateľsky príjemnejšia verziabritvy, pri ktorej odpadá nutnosť brúsiť čepeľ – funguje totiž na klasickú žiletku, ktorú v prípade potreby jednoducho vymeníte za novú. Vyladený set starostlivosť o fúzy nielen uľahčí a spríjemní, ale celý holiaci rituál navyše prevonia vôňou santalového dreva. Či už vyberáte darček pre niekoho blízkeho alebo chcete urobiť radosť sebe, česká prírodná kozmetika STEVE' S je skvelou voľbou.Rozlúčte sa s podráždenou pokožkou a starajte sa o ňu so Stevovým Holiacim ultraboxom Old school.

Hlavné prednosti Stevova Holiaceho ultraboxu Old school

  • STEVE' S Stevov Holiaci ultrabox Old school oobsahuje 4 produkty pre kompletnú starostlivosť o fúzy –olej pred holením, holiaci krém, balzam po holení a shavette s 5 žiletkami Astra Platinum
  • Set nadchne všetkých vyznávačov tradičného oholenia
  • Premyslená kombinácia produktov chráni a upokojuje pokožku pred holením aj po ňom.
  • Celý set značky STEVE' S je zabalený v elegantnom darčekovom balení
  • Stevov Holiaci ultrabox Old school je vyrobený v Českej republike

STEVE' S Olej pred holením (Na-shave oil)

Chcete pri holení dosiahnuť čo najlepšie výsledky? Začnite so starostlivosťou o fúzy a pokožku ešte pred tým, než sa do práce pustí holiaci strojček. Olej pred holením zmäkčuje fúzy na ľahšie oholenie, hydratuje, vyhladzuje, chráni a zjemňuje kožu. STEVE' S Olej pred holením obsahuje 99 % prírodných látok, okrem iného olej zo sladkých mandlí, olivový, jojobový, ricínový aslnečnicový olej a ďalšie ošetrujúce látky.

Použitie:
Pred každým holením rozotrite primerané množstvo oleja do miest, ktoré sa chystáte oholiť.

STEVE' S Holiaci krém (Shaving cream)

Stevov Holiaci krém sa postará o dokonalé oholenie fúzov. Chráni citlivú pokožku, zmäkčí fúzy a uľahčuje sklz strojčeka. Oceníte aj skutočnosť, že holiaci krém neupcháva strojček aholenie navyše spríjemňuje vôňou santalového dreva.

Použitie:
Naneste holiaci krém do fúzov a ohoľte.

STEVE' S Balzam po holení (After shave balm)

S odložením holiaceho strojčeka starostlivosť o fúzy nekončí. Predíďte vyrážke a začervenanej pokožke a upokojte oholenú tvár Balzamom po holení. Balzam s príjemnou vôňou pokožku nielen upokojí, ale aj hydratuje a dezinfikuje. Obsahuje 95 % prírodných látok.

Použitie:
Po každom holení rozotrite balzam na oholené miesta.

STEVE' S Real Steel Shavetta

Stevovu holiacu sadu dopĺňa oceľová shavetta – moderná verzia tradičnej britvy, ktorá nadchne nenáročnú údržbu a pomôže vám dosiahnuť výsledky ako z barbershopu.V porovnaní s bežným holiacim strojčekom má len jednu čepeľ, na ktorú je pri holení veľmi dobre vidieť. Vďaka tomu je Real Steel Shavetta perfektným nástrojom najmä na precízne zarovnanie kontúr, ale poradí si aj s oholením celej tváre. Do shavetty sa vkladápolovica klasickej žiletky, ktorú po opotrebovaní jednoducho vymeníte za novú. Nie je teda nutné brúsiť alebo obťahovať čepeľ ako pri tradičnej britve a shavetta je tak vždy pripravená na použitie. STEVE' S Real Steel Shavetta je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, je vyvážená a so svojimi 60 gramami príjemne ťažká. V balení je aj praktické koženkové puzdro, s ktorým sa shavetta stanevašim nerozlučným parťákom na všetkých cestách.

Obsah balenia:
Olej pred holením 50 ml
Holiaci krém 100 ml
Balzam po holení 100 ml
Real Steel Shavetta + 5 ks žiletiek Astra Platinum

Zloženie

Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Urea, Glycerín, Methylpropanediol, Disodium Cocoyl Glutamate, Panthenol, Simmondsia Chinensis Seed Oil,4 Hydroxypropyl guar, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil,2 Simmondsia Chinensis Seed Oil,30 Bisabolol, Tocopherol, Humulus Lupulus Extract, Ethyl Ferulate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool. Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Urea, Glycerín, Methylpropanediol, Disodium Cocoyl Glutamate, Panthenol, Simmondsia Chinensis Seed Oil,4 Hydroxypropyl guar, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil,2 Simmondsia Chinensis Seed Oil,3 Helianthus Annuus Seed Oil,7 Simmondsia Chinensis Seed Oil,8 Caprylic/Capric Triglyceride,5 Prunus Amygdalus Dulcis Oil,9 Cetearyl Alcohol, Avena Sativa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil,6 Simmondsia Chinensis Seed Oil,9 Prunus Amygdalus Dulcis Oil,8 Prunus Amygdalus Dulcis Oil,7 Caprylic/Capric Triglyceride,3 Albatrellus Confluens Extract, Helianthus Annuus Seed Wax, Jojobové estery, Glyceryl Stearate, Carbomer, Propanediol, Triethanolamine, Caprylic/Capric Triglyceride,9 Sodium Stearoyl Glutamate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil,0 Prunus Amygdalus Dulcis Oil,1 Polyglycerín-3, Prunus Amygdalus Dulcis Oil,5 Caprylic/Capric Triglyceride,4 Prunus Amygdalus Dulcis Oil,6 Helianthus Annuus Seed Oil,1 Helianthus Annuus Seed Oil,4 Helianthus Annuus Seed Oil,2 Helianthus Annuus Seed Oil,3 Linalool

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 4 ks
Obsah balenia Balzam po holení, Britva, Krém na holenie, Olej na fúzy

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o fúzy, Na holenie
Kód:  VBAL8901
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595713600156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03