Obnoviť stránku

STEVE'S No Bull***t Beard Boosting Sada

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

STEVE'S No Bull***t Beard Boosting Sada

Darčeková sada STEVE' S No Bull***t má v sebe všetko, čo je potrebné pre dokonalú starostlivosť o fúzy a pokožku pod nimi. Prípravok na rast fúzov podporuje vďaka kofeínu, Cressatinu a ďalším vyživujúcim olejom a látkam rast fúzov. Booster fúzy posilní a na holých miestach urýchli proces rastu ešte schovaných fúzov a vyživí aj pokožku pod nimi. STEVE' S olej na krátke fúzy sa predovšetkým stará o pokožku pod fúzami, premasťuje ju a upokojuje. Vďaka pravidelnému používaniu zmäkčia aj jednotlivé fúzy, ktoré potom budú mať dohromady plnší a zdravší vzhľad a lesk. Súprava STEVE' S No Bull***t by nemala chýbať poriadnemu fúzačovi vo výbave.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady STEVE' S No Bull***t Beard Boosting Set

  • Súprava STEVE' S No Bull***t obsahuje prípravok na rast fúzov a olej na krátke fúzy
  • Prípravok na rast fúzov je obohatený o kofeín, Cressatin a ďalšie vyživujúce oleje a látky
  • Vďaka Boostru sa na holých miestach po tvári rýchlejšie objavia fúzy
  • Olej na fúzy sa zameriava predovšetkým na vyživenie a premastenie pokožky pod fúzy a zabraňuje pocitu svrbenia
  • Pravidelným používaním oleja budú mať fúzy plnší, zdravší vzhľad a lesk
  • Darčeková sada STEVE' S No Bull***t poteší každého fúzača

Darčeková súprava STEVE' S No Bull***t Beard Boosting Set obsahuje:
1× Prípravok na rast fúzov 30 ml
1× Olej na krátke fúzy 30 ml

Zloženie

STEVE' S Prípravok na rast fúzov:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearet-20, Cetearet-12, Cetylpalmitát, Glycerín, Polysorbate-80, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Olej zo semien Ricinus Communis, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Alcohol, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Citric Acid, Xanthan Gum, Nasturtium Officinale Extract, Tropaeolum Majus Extract, Salvia Officinalis Extract, Ascorbic Acid, Panax Ginseng Extract, Cordyceps Sinensis Extract, Paullinia Cupana Fruit Extract, Kofeín, Tocopheryl Acetate, Allantoín, Sodium Polyacrylate, Hydrogenovaný polydecén, Trideceth-6, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Helianthus annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Limonene, Linalool.

STEVE' S Olej na krátke fúzy:
Olej zo semien Ricinus Communis, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus sinensis+Parfém, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 60 ml

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Olej na fúzy
Kód:  KSDS1498
Produktové číslo:  8594191206010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17