Obnoviť stránku

Starostlivosť o topánky – cenové bomby, akcie

V tejto kategórii nájdete výhodné starostlivosť o topánky. Cenových hitov v kategórii starostlivosť o topánky máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší starostlivosť o topánky? Potom sa pozrite do kategórie lacné starostlivosť o topánky.
Spresniť parametre
1 položka

Starostlivosť o topánky – cenové bomby, akcie

Nielen šaty robia človeka, ale aj topánky. A preto sa musíme o ne správne starať a ošetrovať ich. Impregnácia poskytne topánkam dlhodobú ochranu pred vodou, snehom a soľou. Impregnačný sprej na topánky zachováva priedušnosť a hodí sa na všetky druhy materiálov a farieb. Okrem starostlivosti o topánky je vhodný na impregnáciu búnd, oblečenia a ďalších výrobkov. Kvalitné impregnačné spreje, spreje do topánok alebo vankúšiky do topánok ponúkajú výrobcovia Feldten, Kiwi alebo Silver.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18