Obnoviť stránku

Star brite Čistič krbových vložiek 650 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Star brite Čistič krbových vložiek 650 ml

Čistič krbových vložiek od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom na čistenie aj upratovanie. Tento prípravok na tekutej báze s vysokým čistiacim účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie zo stien kozubov. Je určený na ošetrenie stôp od dymu a sadzí. Určite oceníte fakt, že prípravok neobsahuje žieraviny, leptavé látky ani hydroxid sodný. Je tak veľmi šetrný k životnému prostrediu.

Kľúčové vlastnosti čističa krbových vložiek Star brite, 650 ml

  • Čistič na tekutej báze s výhodným objemom 650 ml
  • Prípravok účinne čistí kozuby od dymu a sadzí
  • Star brite vhodný na krbové vložky
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Zvyšuje tepelnú priepustnosť

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Nastriekajte prípravok na požadovanú plochu a nechajte pôsobiť. Opláchnite pomocou huby či handričky. V prípade nutnosti postup opakujte. Pozor! Nedovoľte, aby sa prípravok dostal do styku s plochami farbenými či opatrenými náterom.

Bezpečnostné upozornenie:
Pri použití prípravku na kovové materiály môže spôsobovať koróziu. V prípade požitia môže byť škodlivý. Pri požití vypláchnite ústa, nesnažte sa vyvolať zvracanie. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí vypláchnite silným prúdom vody. Nevdychujte aerosól prípravku. Nejedzte, nepite ani nefajčite pri manipulácii s prípravkom. Pri aplikácii čističa použite ochranný odev a okuliare. V prípade kontaktu prípravku s pokožkou čo najrýchlejšie umyte vodou. V prípade akéhokoľvek nežiaduceho styku s prípravkom okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a predložte etiketu. Kontaminované textílie starostlivo vyperte pred opätovným použitím. Uchovávajte na bezpečnom mieste, prázdny obal zodpovedne zlikvidujte podľa pokynov pre manipuláciu s chemickými prípravkami. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ A ZVIERAT!

Objem:
650 ml


Kód:  AUPR219159
Produktové číslo:  6222

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18