Obnoviť stránku

Sportique Road Rash Remedy Balm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sportique Road Rash Remedy Balm

Perfektný na dovolenku, cesty aj šport. Zmes prírodných látok známych už stáročia svojimi upokojujúcimi a protizápalovými účinkami, vytvorenými pre dnešný aktívny životný štýl, pomáha pri upokojení rán a odrenín, drobných popálenín, popraskaných pier aj pokožky po opálení. ROAD RASH BALM obsahuje vyváženú kombináciu bambuckého masla (Shea butter), svetlicového, brutnákového, ricínového, klíčkového oleja a oleja z indickej byliny neem, myrhu, harmanček, myšochvostový olej a antioxidanty - vitamíny C a E (alpha tocopherol). Extrakt z Boswellie obmedzuje bolestivosť a začervenanie pokožky, olivový olej obohatený o ozón má preukázané výrazné antimikrobiálne, antivírusové a fungicídne účinky.

Rýchle hojenie a príjemné upokojenie

  • Upokojenie rán a odrenín
  • Urýchlenie procesu hojenia
  • Zmes prírodných látok
  • Malé balenie vhodné na cesty
  • Netestované na zvieratách

Z čisto prírodných zdrojov

Balzam je vytvorený z najčistejších zdrojov - bez ropných a syntetických surovín, ktoré bývajú pôvodcom a nosičom alergií, toxínov a karcinogénov. Použité sú len prírodné suroviny v podobe bylín, rastlinných olejov a tukov, žiadne tuky alebo suroviny nie sú živočíšneho pôvodu.

Žiadne testy na zvieratách

Netestovanie na zvieratách a nepoužívanie surovín na zvieratách testovaných považuje SPORTIQUE za samozrejmosť. Ich výrobky sú prísne overované a hodnotené podľa zákonov EÚ, majú certifikáty a potvrdenia o mikrobiologickej a dermatologickej neškodlivosti. Pri výrobe spájajú znalosti našich predkov s najnovšími poznatkami v oblasti chémie, kozmetológie aj farmácie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Liečivý
Účinok na Pokožka

Objem

Objem 20 ml
Kód:  SPT3627
Produktové číslo:  891197001105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16