Obnoviť stránku

Sportique Body milk pina colada

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sportique Body milk pina colada

Úžasné telové mlieko s obsahom bambuckého masla, makadamového a kokosového oleja, vďaka ktorým bude o vašu pokožku kráľovsky postarané. Táto skvelá kombinácia je vynikajúca pre suchú a podráždenú pokožku, ktorú rýchlo vyživí a urýchľuje jej regeneráciu. Ďalšou zložkou mlieka je upokojujúce aloe vera, výťažky z morských rias a vitamín E. Mlieko je vďaka svojmu nedráždivému obsahu vhodné aj pre veľmi citlivú pokožku, navyše sa krásne vstrebáva a viditeľne napína pokožku.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje bambucké maslo, makadamový a kokosový olej
  • Ideálne pre vysušenú, citlivú a podráždenú pokožku
  • Neobsahuje alergény a detergenty
  • Pomáha pri regenerácii pokožky a urýchľuje ju
  • Napína a zvláčňuje pokožku

Bambucké maslo

Bambucké maslo je tuk, ktorý je získaný zo semien stromu maslovníka afrického. Ide o hutný krém s prírodnými vitamínmi a látkami s biologickou aktivitou. Má vynikajúce hydratačné účinky a pomáha liečiť množstvo kožných problémov, ako sú ekzémy, škvrny, svrbenie, spáleniny od slnka či rany. Bambucké maslo je tiež známe vďaka veľkému podielu nezmydelniteľných látok.

Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Normálna, Suchá

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  SPT3631
Produktové číslo:  891197001488

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18