Obnoviť stránku

Sportique Bio bambucké maslo med

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sportique Bio bambucké maslo med

Úžasné 100 % bio bambucké maslo s medom pre starostlivosť o pokožku celého tela. Vďaka čisto prírodnému zloženiu bez pridaných chemických látok a parfumácie je výborne znášané a bude rozmaznávať aj tú najjemnejšiu pokožku. Obsahuje vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín, kyselinu škoricovú (chráni proti UV žiareniu), liečivé vosky, karitény, rastlinné steroly a vitamíny. Výborne sa hodí pre vysušenú pokožku, ktorú bude regenerovať a zabráni ďalšiemu vysúšaniu. Bude tiež skvelým pomocníkom pri ošetrovaní pokožky, ktorá je poškodená ekzémami, vyrážkou, lupienkou či drobnými poraneniami, pretože prestupuje hlboko do pokožky a má protizápalové účinky.

Kľúčové vlastnosti

  • 100 % prírodná bio kvalita
  • Ideálne pre vysušenú a citlivú pokožku
  • Bez chemických látok a parfumácie
  • Napomáha liečiť kožné problémy

Bambucké maslo

Bambucké maslo je tuk, ktorý je získaný zo semien stromu maslovníka afrického. Ide o hustý krém s prírodnými vitamínmi a látkami s biologickou aktivitou. Má vynikajúce hydratačné účinky a pomáha liečiť množstvo kožných problémov, ako sú ekzémy, škvrny, svrbenie, spáleniny od slnka či rany. Bambucké maslo je tiež známe vďaka veľkému podielu nezmydelniteľných látok.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Problematická, Suchá

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá, Normálna, Problematická, Suchá

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  SPT3637
Produktové číslo:  891197001785

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17