Obnoviť stránku

SPONTEX Flash hubka na teflón 2 ks

4,8 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,69 €

SPONTEX Flash hubka na teflón 2 ks

Priznajme si to otvorene. Umývanie riadu jednoducho nie je zábava. Ale s hubkou na teflón už nebudete musieť drhnúť aspoň panvice a trápiť sa so zaschnutou mastnotou. Hubka je totiž vybavená abrazívnou vrstvou s prvkami striebra, takže ľahko vyčistí panvicu od nečistôt, ale nepoškriabe ju. Váš teflónový riad teda prežije úplne všetko. No, úplne všetko asi nie, ale minimálne umývanie áno.

Rovnako ako o dlhú životnosť vášho riadu, stará sa aj o vaše ruky, je totiž vybavená ochranným prvkom na ruky a nechty. S touto hubkou sa teda budete starať nielen o svoj riad, ale nebudete ani nadmerne zaťažovať ruky. Kto by po niečom takom netúžil?

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné na Antikoro, Drevo, Keramiku, Sklo

Typ

Typ Huby

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 2 ks
Kód:  UKL027
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9001378700357
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08