Obnoviť stránku

Spa Master šumivé tablety do kúpeľa 270 g

5 €

Spa Master šumivé tablety do kúpeľa 270 g

Ste milovníkom príjemných a relaxačných kúpeľov? V tom prípade by vám nemala uniknúť bomba do kúpeľa Spa Master Pro, ktorá sa postará o nevšedný zážitok. Doprajte svojmu telu nálož kvalitnej starostlivosti a odpočinku. Guľa do kúpeľa dopraje telu relaxačný účinok. O blahodarné efekty na vašu pokožku sa postará predovšetkým olej z hroznových jadierok. Jej hroznový výťažok sa o pokožku nielen stará, ale zanechá ju príjemne voňavú. Produkt stačí iba hodiť do teplej vody a relaxácia môže začať.

Zásadné prednosti bomby do kúpeľa Spa Master šumivé tablety do kúpeľa 270 g

  • Bomba do kúpeľa Spa Master Pro spojí príjemný kúpeľ so starostlivosťou o pokožku tela
  • Relaxačný účinok
  • K aktívnym látkam patrí olej z hroznových jadierok

Zloženie

INCI: Sodium chloride, Sodium bicarbonate, Citric acid, Grape /Vitis vinifera seed oil, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Parfum, Limonene, Benzyl Salicilate, Citronelol, Linalol, CI 19140.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 270 ml

Typ prípravku

Typ prípravku Bomba

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Relaxačný
Rad Hroznový
Kód:  ROSkos072
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3800010516181

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18