Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Somat All in 1 tablety do umývačky 80 ks

4,9 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 10,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 10,52 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 9,77 €/balenie

Somat All in 1 tablety do umývačky 80 ks

Vybavili ste si kuchyňu umývačkou riadu a zvažujete, aké tablety kúpiť? Potom neváhajte a vyskúšajte tablety do umývačky Somat All in 1 80 ks. Toto výhodné balenie obsahuje tablety do umývačky, ktoré odstránia pripáleniny a všetky ďalšie nepríjemné škvrny už pri teplote 40 °C. Tablety Somat tiež chránia sklo pred jeho koróziou, majú funkciu soli i leštidla. V jednej tablete tak nájdete všetko pre dokonale čistý a lesklý riad. Doprajte si dokonalé umývanie bez námahy vďaka tabletám do umývačky Somat All in 1.

Kľúčové vlastnosti tabliet do umývačky Somat All in 1

  • Dokonale umyjú riad
  • Účinné už pri teplote 40 °C
  • Vyčistia aj tie najväčšie pripáleniny
  • Majú funkciu soli a leštidla
  • Výborne si poradia s mastnotou
  • Tablety do umývačky Somat sa starajú o sklo
  • V balení 80 kusov tabliet

Somat All in 1 s 8 funkciami

Tablety Somat sú výborné ako umývací prostriedok, ktorý zaručí dokonalú čistotu. Tablety do umývačky tiež ochránia sklo pred jeho koróziou. Výborne bojujú so škvrnami od čaju a kávy a majú funkciu oplachovania pre žiarivý lesk. Funkcia soli chráni váš riad pred usadeninami vodného kameňa. Tablety Somat All in si skvele poradia so zápachom, pôsobia už pri teplote 40 °C a sú rýchlo rozpustné. 

Zloženie:
5 – 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, fosfonáty, polykarboxyláty, < 5 % neiónové povrchové aktívne látky, enzýmy, parfém (benzyl alcohol, citral, limonene)

Použitie a skladovanie:
Tabletu vyberte z ochrannej fólie a vložte do zásobníka v umývačke. Balenie vždy dobre uzavrite. Skladujte v tme a chlade. Spotrebujte najlepšie do 2 rokov od dátumu výroby uvedeného na obale.
 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 80 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  MYC179
Produktové číslo:  9000101348019
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19