Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

SOLLUX Organic Clean na umývanie ovocia a zeleniny 500 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SOLLUX Organic Clean na umývanie ovocia a zeleniny 500 ml

Chcete mať istotu, že je vaša zelenina a ovocie naozaj čisté, než si na ňom pochutnáte? Vyskúšajte šetrný, avšak účinný prostriedok SOLLUX Organic Clean na umývanie ovocia a zeleniny. Odstraňuje nečistoty, prach, zvyšky hliny, pesticídov a voskov bez toho, aby ovplyvňoval chuť umývaného ovocia a zeleniny. Nemusíte sa obávať chemického zloženia, prípravok je vyrobený len z látok rastlinného pôvodu z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva. Je zdravotne neškodný a hypoalergénny. Veľmi účinne odstraňuje všetky chemikálie, ktoré nie je možné zmyť vodou. Využijete ho na najrôznejšie druhy ovocia a zeleniny ako napríklad: citrusové plody, jablká, hrušky, čučoriedky, jahody, šalát, papriku, uhorku, ale aj paradajky, hrozno, brokolicu, karfiol a ďalšie. SOLLUX Organic Clean je dodávaný v praktickom balení s rozprašovačom.

Kľúčové vlastnosti prostriedku SOLLUX Organic Clean na umývanie ovocia a zeleniny

  • Prírodný umývací prípravok na očistenie ovocia a zeleniny
  • SOLLUX Organic Clean odstraňuje nečistoty, prach, zvyšky hliny, pesticídov a voskov
  • Obsahuje výhradne prírodné zložky rastlinného pôvodu z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva
  • Neovplyvňuje chuť umývaného ovocia a zeleniny
  • Zdravotne neškodný a hypoalergénny
  • Praktické balenie SOLLUX Organic Clean s rozprašovačom
  • 100 % ekologický a 100 % účinný

Použitie:
Pred použitím sprej pretrepte a následne ním postriekajte ovocie alebo zeleninu. Ľahko napeňte, pokiaľ je to možné (toto je vhodné napríklad u citrusov a jabĺk). Nechajte pôsobiť cca 20 – 30 sekúnd a následne dôkladne opláchnite vlažnou alebo studenou vodou. Pri umývaní listovej zeleniny je možné prostriedok rozriediť v kúpeli s vodou, potom dôkladne opláchnuť.

Zloženie:
< 5 % neiónové povrchovo aktívne látky


Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ

Typ čističa Sprej

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Určenie

Určenie Do kuchyne
Kód:  CIS595
Produktové číslo:  5907542742465

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07