Obnoviť stránku

Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062

Tento unikátny USB aróma difuzér môžete mať stále pri ruke. Vďaka možnosti prenosu môžete mať wellness pohodu i na cestách. Je vhodná do všetkých zariadení s klasickým USB slotom. Stačí ju jednoducho zapojiť a potom už diskrétne a nepretržite prevonia vaše okolie. K tomuto osviežovači sú doporučované olejčeky taktiež od firmy Soehnle. Nádherná metalická biela farba pôsobí veľmi elegantne. Rozmery 2,3   × 9,5 × 14   cm.

kľúčové vlastnosti

  • Prenosný USB osviežovač vzduchu
  • Vhodný do všetkých zariadení s USB vstupom
  • Rozmery 2,3   × 9,5 × 14   cm
  • Materiál - Plast
  • biela farba

netradičný tvar

Vďaka malým rozmerom, výnimočnému tvaru a použitia táto kľúčenka celkom iste ohromí nielen vás, ale aj vaše okolie. Či už ho zapojíte v kancelárii, aute, hotela alebo na cestách, vždy vám prinesie príjemné chvíle pohodlia. Stačí ho umiestniť do akéhokoľvek USB vstupu a aplikovať pár kvapiek vášho obľúbeného vonného oleja.

Kód:  LEIAR004
Produktové číslo:  4006501680624

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16