Obnoviť stránku

SNUZA Smart monitor pohybu PICO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SNUZA Smart monitor pohybu PICO

Mobilný monitor pohybu Snuza PICO Smart je jedinečným pomocníkom všetkých rodičov. Bezpečne, účinne a pohodlne monitoruje pohyby bruška, frekvenciu dýchania, teplotu pokožky bábätka a detekuje aj jeho pád. Ak snímač po viac ako 15 sekundách nezachytí žiadne pohyby, začne jemne vibrovať. Toto jemné vibrovanie zvyčajne stačí na to, aby sa bábätko zobudilo. Avšak, ak sa dieťatko napriek tomu do ďalších 5 sekúnd nepohne, spustí sa hlasný zvukový alarm, ktorým sa ho prístroj posnaží prebudiť. Veľkou prednosťou je možnosť prepojenia s inteligentným telefónom pre neustále sledovanie všetkých dostupných parametrov v reálnom čase.

Kľúčové vlastnosti prenosného monitora SNUZA PICO

  • Monitorovanie pohybov bruška, frekvencie dýchania, teploty pokožky
  • Detekcia pádu dieťaťa
  • Vibrácie a hlasný zvukový alarm
  • Prepojenie s inteligentným telefónom pre neustály monitoring
  • Prenosný a jednoduchý na používanie
  • Fungovanie iba na dobíjaciu batériu
  • Aplikácia dostupná pre iOS a Android

Jednoduché používanie a neustály monitoring

Výhodou tiež je, že monitor pohybu Snuza PICO Smart je dokonalo prenosný a funguje len na batériu, ktorú možno dobíjať. Stačí ho len pomocou klipu veľmi jednoducho pripevniť na plienku vášho dieťaťa, pričom na použitie nepotrebujete žiadne káble, drôty, senzorické podložky či externé napájanie. Kúpte si tento jedinečný snímač pohybu, s ktorým budete mať svoju ratolesť stále pod dohľadom. 
Parametre a špecifikácia:
Rozmery:
15,6 × 40,19 × 46,32 mm
Dôležité upozornenie:
Monitor Snuza je pomôcka pri starostlivosti o dieťa, nejde o zdravotnícku pomôcku. Neslúži k určeniu diagnózy, neslúži ako prevencia ani ako prístroj na monitorovanie chorôb, zranení alebo poškodení, vrátane syndrómu náhleho úmrtia dojčaťa.

 
 
Kód:  BABY5879
Produktové číslo:  898346002334

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14