Obnoviť stránku

SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SM CRYSTAL Sapphire Repair Care Face Mask 100ml

Prírodné maska ??SM CRYSTAL Zafír je ideálny pre mastnú a zmiešanú pleť. Tento prípravok s unikátnym zložením obnovuje rovnováhu pleti a minimalizuje kožné póry. Zároveň hydratuje a pôsobí antioxidačne. Vďaka obsahu železa napomáha produkovať kolagén a obnovuje tak prirodzený vzhled pokožky. Pre dokonale jemnú, pružnú a čistú pleť!

kľúčové vlastnosti

  • Zlepšuje vzhled a štruktúru pokožky
  • Vhodné pre problematickú, mastnú a zmiešanú pleť
  • Hydratačné a vyživujúce efekt
  • Minimalizuje kožné póry
  • Reguluje mastnotu pleti
  • pôsobí antioxidačne

perfektné účinky

Vďaka obsahu zafíru, ktorý je bohatý na železo, je stimulovaná produkcia kožného kolagénu. Pomáha tak pleti získať späť svoju pevnosť a pružnosť. Toto perfektné zloženie je ideálny pre problematickú pleť.

aplikácia:
Naneste na čistú pleť a nechajte 10 až 15 minút účinkovať do zaschnutí masky na tvári. Umyte vodou a naneste krém z rovnakej série pre rýchlejšie a lepšie výsledky.

zloženie:
Voda, kaolín, oxid zinočnatý, jojobový olej, mandľa horká olej, zafírový prášok, žihľava dvojdomá, olej z pšeničných klíčkov, rumanček pravý, šalvia lekárska extrakt, aloe vera extrakt, biele pižmo, včelí vosk

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Účinok

Účinok Vyživujúci, Čistenie
Kód:  KSPL1912
Produktové číslo:  3800203821214

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17