Obnoviť stránku

SM CRYSTAL Amethyst Moisturizing Care Face Mask 100ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SM CRYSTAL Amethyst Moisturizing Care Face Mask 100ml

Prírodné hydratačná maska ??dokonale vyživí suchú a unavenú pleť. Tento prípravok je bohatý na živiny a poskytuje tak intenzívnu hydratáciu. Vďaka prášku z ametystu v kombinácii s prírodnými zložkami okamžite revitalizuje a rozjasňuje unavenú pokožku. Pre mladistvejší pleť bez vrások! 

kľúčové vlastnosti

  • Prírodné maska ??pre mladistvejší vzhled
  • Pre suchú a citlivú pleť
  • Obsahuje prášok z ametystu
  • Revitalizuje a rozjasňuje pokožku
  • Intenzívne hydratuje a vyživuje unavenú pleť

Pleť bez vrások

Ametyst je fialový kameň, ktorý je zložený predovšetkým z kremíka. Vďaka tomuto prvku bude vaša pleť vyzerať stále sviežo a mlado. Kremík je tiež nevyhnutný k ochrane kolagénu a elastínu v pokožke a podieľa sa na regeneráciu tkanív. Vaša pleť tak bude hladká a jemná. Táto prírodná kozmetika je veľmi prospešná hlavne pre suchú a citlivú pleť, ktorú udržiava hydratovanú po celý deň.

aplikácia:
Naneste na čistú pleť a nechajte 10 až 15 minút účinkovať do zaschnutí masky na tvári. Umyte vodou a naneste krém z rovnakej série pre rýchlejšie a lepšie výsledky.

zloženie:
Voda, kaolín, oxid zinočnatý, makadamový olej, mandľa horká olej, jojobový olej, ametystový prášok, olej z pšeničných klíčkov, ľanové semienka, aloe vera extrakt, kostihoj koreň extrakt, biela ruža extrakt

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam
Kód:  KSPL1916
Produktové číslo:  3800203821160

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04