Obnoviť stránku

Simplehuman Pologuľatý pedálový kôš 30l, matná oceľ, FPP

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Simplehuman Pologuľatý pedálový kôš 30l, matná oceľ, FPP

Pologuľatý antikorový dizajn

Odpadkový kôš Simplehuman s objemom 30 litrov vďaka pologuľatému tvaru ľahko umiestnite k stene či nábytku, takže nezaberá v miestnosti toľko miesta. Kôš je vyrobený z matnej ocele s ochranou proti odtlačkom prstov, ktorý sa hodí do každého moderného interiéru. Navyše je vybavený širokým oceľovým pedálom s dlhou životnosťou a vydrží aj veľmi časté používanie.


Jednoduchá výmena vreciek

Na jednoduchú výmenu vrecka je možné zdvihnúť vonkajšiu stranu veka bez toho, aby ste museli snímať celý vrchnák koša. Vďaka tomuto systému zostanú okraje vrecka starostlivo zakryté a budú perfektne držať na svojom mieste.


Odpadkové vrecia Simplehuman

Simplehuman vyrába vlastné odpadkové vrecká, ktoré sa vyznačujú vysokou pevnosťou a jednoducho sa z koša vyberajú.  Dostanete ich v praktickom balení, ktoré umožňuje dávkovanie vriec po jednom.



 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 37,6 cm
Výška 69,3 cm
Hĺbka 31,8 cm

Materiál

Materiál Oceľ

Vlastnosti

Objem 30 l
Spôsob otvárania Nohou pomocou pedála
Kód:  SIHODK007
Produktové číslo:  CW1825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12