Obnoviť stránku

Simplehuman Kôš na odpadky 80 l, tvar guľky, otvorený, matná oceľ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Simplehuman Kôš na odpadky 80 l, tvar guľky, otvorený, matná oceľ

Skvelý na komerčné využitie

Praktický odpadkový kôš Simplehuman s extra veľkým objemom 80 litrov na prvý pohľad zaujme svojím jednoduchým dizajnom v matnom antikorovom vyhotovení a štíhlym okrúhlym tvarom, vďaka ktorému sa vojde prakticky kdekoľvek. Svoje miesto si nájde napr. v reštauráciách, baroch či kaviarňach.


Široký otvor na vhadzovanie odpadkov

Široký otvor s priemerom 26,7 cm je ideálny na jednoduché vyhadzovanie odpadkov väčších rozmerov. Veko koša ľahko odoberiete aj nasadíte späť, takže aj vynášanie vriec s odpadkami je veľmi jednoduché. Na spodnej strane sú umiestnené gumové protišmykové prvky, ktoré zaisťujú stabilitu koša a tiež zamedzujú poškodeniu podlahy.


Robustná oceľová konštrukcia

Kôš je vyrobený z kvalitnej matnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa vyznačuje vysokou odolnosťou. Vďaka tomu perfektne odoláva oderu a ďalším mechanickým poškodeniam. Nízka hmotnosť a postranné držadlá zaistia ľahkú manipuláciu s košom.



Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 45,1 cm
Výška 76,1 cm
Hĺbka 45,1 cm

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 80 l
Kód:  SIHODK014
Produktové číslo:  CW1469
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11