Obnoviť stránku

Simplehuman Kôš na odpadky 60 l, polkruhový, otvorený, matná oceľ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Simplehuman Kôš na odpadky 60 l, polkruhový, otvorený, matná oceľ

Polkruhový antikorový dizajn

Odpadkový kôš Simplehuman s objemom 60 litrov vďaka polkruhovému tvaru ľahko umiestnite k stene či nábytku, takže nezaberá v miestnosti toľko miesta. Kôš je vyrobený z matnej ocele s ochranou proti odtlačkom prstov. Jeho otvorený dizajn ho predurčuje na využitie v kaviarňach, baroch či reštauráciách.


Jednoduchá výmena vreciek

Pre jednoduchú výmenu vrecka je možné zdvihnúť vonkajšiu stranu veka, bez nutnosti zloženia celého vŕšku koša. Vďaka tomuto systému zostanú okraje vrecka starostlivo zakryté a budú perfektne držať na svojom mieste.


Stabilná konštrukcia

Vďaka pevnému plášťu z masívnej nehrdzavejúcej ocele je kôš Simplehuman odolný proti preliačeniu a zároveň je zabezpečená jeho potrebná stabilita. Na spodnej strane koša sú upevnené gumové protišmykové prvky.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 47 cm
Výška 75,9 cm
Hĺbka 33,3 cm

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 60 l
Kód:  SIHODK015
Produktové číslo:  CW1468
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04