Obnoviť stránku

Simplehuman Bezdotykový kôš 45 l, polkruhový, rose gold, zásobník na vrecká

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Simplehuman Bezdotykový kôš 45 l, polkruhový, rose gold, zásobník na vrecká

Odpadkový kôš s pohybovým senzorom

Bezdotykový odpadkový kôš Simplehuman s objemom 45 litrov zaujme nielen svojim elegantným nerezovým dizajnom v zlato-ružovej farbe, ktorý dokonale zapadne do každej modernej kuchyne, ale aj mnohými praktickými funkciami. Veko koša sa plynule otvára jednoduchým mávnutím ruky nad pohybovým senzorom a po vhodení odpadkov sa zase automaticky zavrie.


Pologuľatý tvar

Odpadkový kôš Simplehuman má praktický polkruhový tvar, ktorý skvele pasuje k stene alebo na roh kuchynskej linky, čím ušetríte miesto a kôš vám nebude v kuchyni prekážať. Pri výrobe boli použité vysoko kvalitné materiály, ktoré zaručujú dlhú životnosť koša s garantovanou zárukou 5 rokov.


Tichý a plynulý chod

Systém integrovanej prevodovky umožňuje rýchly a hladký chod otvárania koša. Pri pohybe sa veko koša nezadrháva a plynule sa pohybuje hore aj dole. Hlasitosť motorčeka bezdotykového koša je len 52 db, čo je o 50 % menej než u konkurenčných výrobkov. O napájanie zariadenia sa starajú 4 AA batérie.


Jednoduchá výmena vreciek

Pre jednoduchú výmenu vrecka je možné zdvihnúť vonkajšiu stranu veka, bez nutnosti odobratia celého poklopu koša. Vďaka tomuto systému zostanú okraje vrecka starostlivo zakryté a budú perfektne držať na svojom mieste.


Praktický zásobník na vrecká

Kôš Simplehuman je vybavený praktickým integrovaným zásobníkom na sáčky, takže ich budete mať vždy po ruke a ich výmena bude otázkou okamihu. Vrecko môžete pohodlne vytiahnu zo zásobníka jednou rukou.


Povrchová nano úprava

Povrch koša je ošetrený nano technológiou, ktorá ochráni nehrdzavejúcu oceľ pred odtlačkami prstov a rôznymi vírusmi a baktériami, tých sa v kuchyni vyskytuje veľké množstvo. Materiál sa navyše ľahko udržuje, takže váš odpadkový kôš bude vždy hygienicky čistý, čo zabráni aj šíreniu nepríjemného zápachu.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 39,1 cm
Výška 64,1 cm
Hĺbka 32,6 cm

Farba

Farba Ružová, Zlatá

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 45 l
Spôsob otvárania Bezdotykovo
Počet nádob 1 ks
Kód:  SIHODK011
Produktové číslo:  ST2012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08