Obnoviť stránku

Simplehuman Bezdotykový kôš 45 l, polkruhový, matná oceľ, FPP, zásobník na vrecká

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
180,90 €

Simplehuman Bezdotykový kôš 45 l, polkruhový, matná oceľ, FPP, zásobník na vrecká

Odpadkový kôš s pohybovým senzorom

Bezdotykový odpadkový kôš Simplehuman s objemom 45 litrov zaujme nielen svojím elegantným antikorovým dizajnom, ktorý dokonale zapadne do každej modernej kuchyne, ale aj mnohými praktickými funkciami. Veko koša sa plynule otvára jednoduchým mávnutím ruky nad pohybovým senzorom a po vhodení odpadkov sa zase automaticky zavrie.


Polkruhový tvar

Kôš má praktický polkruhový tvar, ktorý skvele sedí k stene či na roh kuchynskej linky, čím ušetríte miesto a kôš vám nebude v kuchyni prekážať. Pri výrobe boli použité vysokokvalitné materiály, ktoré zaručujú dlhú životnosť koša s garantovanou zárukou 5 rokov.


Tichý a plynulý chod

Systém integrovanej prevodovky umožňuje rýchly a hladký chod otvárania koša. Pri pohybe sa veko koša nezasekáva a plynule sa pohybuje hore aj dole. Hlasitosť motorčeka bezdotykového koša dosahuje len 52 dB, čo je o 50 % menej než u konkurenčných výrobkov. O napájanie zariadenia sa starajú 4 AA batérie.


Jednoduchá výmena vreciek

Pre jednoduchú výmenu vrecka je možné zdvihnúť vonkajšiu stranu veka, bez nutnosti zloženia celého vŕšku koša. Vďaka tomuto systému zostanú okraje vrecka starostlivo zakryté a budú perfektne držať na svojom mieste.


Praktický zásboník na vrecká

Kôš Simplehuman je vybavený praktickým integrovaným zásobníkom na vrecká, takže ich budete mať vždy poruke a ich výmena bude otázkou okamihu. Vrecko možno pohodlne vytiahnuť zo zásobníka jednou rukou.


Povrchová nano úprava

Povrch koša je ošetrený nano technológiou, ktorá ochráni nehrdzavejúcu oceľ pred odtlačkami prstov a rôznymi vírusmi a baktériami, ktorých sa v kuchyni vyskytuje veľké množstvo. Materiál sa navyše ľahko udržuje, takže váš odpadkový kôš bude vždy hygienicky čistý, čo zabráni aj šíreniu nepríjemného zápachu.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Oceľ, Nerez

Farba

Farba Strieborná

Vlastnosti

Objem 45 l
Spôsob otvárania Bezdotykovo
Počet nádob 1 ks

Rozmery

Šírka 39,1 cm
Výška 64,1 cm
Hĺbka 32,6 cm
Kód:  SIHODK010
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ST2009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16