Obnoviť stránku

Simplehuman bezdotykový dávkovač mydla s variabilným dávkovaním – 266 ml, nerez oceľ, dobíjací

5 7 hodnotení
89,90 €

Simplehuman bezdotykový dávkovač mydla s variabilným dávkovaním – 266 ml, nerez oceľ, dobíjací

Bezdotykový dávkovač mydla Simplehuman predstavuje inteligentný a efektívny spôsob umývania rúk, a to navyše v nadčasovom a veľmi elegantnom dizajne, ktorý sa bude vynímať v každej kúpeľni či kuchyni. Dávkovač Simplehuman je vyrobený z vysoko kvalitnej leštenej nehrdzavejúcej ocele, ktorá mu prepožičiava jedinečný vzhľad. Plynulé dávkovanie mydla umožňuje výkonné čerpadlo, vďaka ktorému nehrozí upchatie ventilu či dávkovacej hadičky. Dávkovač Simplehuman vyniká svojím variabilným dávkovaním, a tak si budete môcť nadávkovať mydlo presne podľa potreby. Pre menšie množstvo mydla priložíte ruku bližšie k senzoru, zatiaľ čo pre väčšie množstvo priložíte ruku od senzora pohybu ďalej. Nemusíte sa obávať dlhého čakania, senzor reaguje okamžite a mydlo vydá za 0,2 sekundy. Objavte najefektívnejší spôsob umývania rúk vďaka inteligentnému bezdotykovému dávkovači Simplehuman.

Kľúčové vlastnosti bezdotykového dávkovača mydla s variabilným dávkovaním Simplehuman 266 ml, leštená nehrdzavejúca oceľ

  • Bezdotykový dávkovač mydla Simplehuman v nadčasovom, elegantnom dizajne
  • Vyrobený z leštenej nehrdzavejúcej ocele
  • Plynulé dávkovanie zaistí výkonné čerpadlo
  • Variabilné dávkovanie umožňuje zvoliť množstvo mydla
  • So senzorom pohybu, ktorý reaguje okamžite
  • Integrovaný lievik na ľahké plnenie
  • Flexibilný silikónový ventil na presné dávkovanie
  • Dávkovač mydla Simplehuman je nabíjateľný
  • Farebné vyhotovenie: antikorové s leskom

Precízne dávkovanie

Flexibilný silikónový ventil, ktorým je dávkovač Simplehuman opatrený, zaručí presné dávkovanie mydla bez jedinej kvapky nazmar. Po vydaní mydla sa ventil dokonale uzavrie a nepustí už ani kvapku až do chvíle, kedy sa u senzora objaví opäť ruka.

Jednoduchá údržba aj plnenie

Dávkovač mydla Simplehuman je vďaka vysokému stupňu krytia možné ľahko umývať pod tečúcou vodou. Rovnako plnenie dávkovača Simplehuman je veľmi jednoduché, a to za pomoci integrovaného lievika. Stačí len sňať veko a naliať potrebné množstvo mydla. Ďalšia z predností dávkovača Simplehuman je jeho výdrž. Na svoju prevádzku totiž nepotrebuje žiadne batérie, lebo je nabíjací a na jedno nabitie vydrží až 3 mesiace. Po jeho vybití prístroj jednoducho nabijete pomocou nabíjacieho konektora na zadnej strane. Bezdotykový dávkovač mydla Simplehuman je veľmi hygienickým a efektívnym spôsobom umývania rúk, ktoré si zamilujete.

Objem:
266 ml

Rozmery:
17,2 × 11, 2 × 7 cm


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 266 ml

Vlastnosti

Typ Bezdotykový
Umiestnenie Voľne stojací
Materiál Nerez
Tvar základne Okrúhly
Farba Strieborná

Rozmery

Šírka 11,2 cm
Výška 17,2 cm
Hĺbka 7 cm
Hmotnosť 400 g
Kód:  SIMHU847
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ST1044

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09