Obnoviť stránku

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mydla 237 ml, biely

4,8 35 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
53,90 €

Simplehuman Bezdotykový dávkovač mydla 237 ml, biely

Bezdotykový dávkovač mydla s objemom 237 ml ponúka čistý, jednoduchý a automatizovaný spôsob umytia rúk a účinne zabraňuje šíreniu baktérií. Vyniká svojím moderným dizajnom bielej farby, pevnou konštrukciou a jednoduchým použitím. Vďaka vysoko efektívnemu čerpadlu automaticky dávkuje tekuté mydlo za iba 0,2 sekundy. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché, stačí vložiť ruku pod senzor a do dlane vám vytečie potrebná dávka umývacieho prostriedku. Nemusíte nič stláčať či chytať a maximálna hygiena je pritom zaručená. Pre svoje menšie rozmery sa skvele hodí k malým umývadlám alebo drezom.

Kľúčové vlastnosti

  • Automatické dávkovanie tekutého mydla
  • Zaručenie maximálnej hygieny
  • Moderný dizajn vo farbe matného niklu
  • Jednoduché ovládanie
  • Pružný silikónový ventil
  • Široký plniaci otvor
  • Úsporná prevádzka

Ľahké plnenie mydla

Prístroj je vybavený pružným silikónovým ventilom pre rýchle a presné dávkovanie tekutého mydla. Po jeho nadávkovaní sa zaklapne a vytvorí tesnenie, čím dokonale zabraňuje odkvapkávaniu mydla zo zásobníka. Široký plniaci otvor vám umožní jednoduché a rýchle doplnenie umývacieho prípravku. Dávkovač je energeticky veľmi úsporný, jeho prevádzka po dobu až jedného roka je zaisťovaná pomocou štyroch alkalických batérií AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. ideálny pomocník v domácnosti, v práci, v reštauračných prevádzkach či v zdravotníckych zariadeniach.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:
14,5 × 7 × 17,4 cm
Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 237 ml

Vlastnosti

Typ Bezdotykový
Umiestnenie Voľne stojací
Materiál Plast
Tvar základne Oválny
Výbava Priezor nádržky
Funkcie Nastaviteľné dávkovanie
Farba Biela, Čierna, Priehľadná, Strieborná

Rozmery

Šírka 14,5 cm
Výška 17,4 cm
Hĺbka 7 cm
Hmotnosť 300 g
Kód:  SIHDMY001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ST1018
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11