Obnoviť stránku

Silk'n Micro Pedi

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Silk'n Micro Pedi

Pedikúra Micro Pedi je malý pomocník, ktorý sa bude spoľahlivo starať o krásu a zdravie vašich nôh. Rýchlo, šetrne a bezpečne odstráni otlaky, kurie oká, stvrdnutú kožu a iné nedokonalosti na vašej pokožke. Po spustení sa valček na prístroji začne otáčať rýchlosťou 30 otáčok za minútu a po priložení k postihnutému miestu začne odstraňovať stvrdnutú a otlačenú kožu. Vyhotovenie prístroja je malé a ľahké, preto ho môžete využívať aj na cestách. Po jeho pravidelnom používaní budú vaše nohy krásne a príťažlivé.

Prístroj má ergonomickú rukoväť, čo umožňuje jeho bezproblémové držanie a používanie. Povrch valčeka je abrazívny a balenie tohto výrobku ponúka hneď dva rôzne typy valčekov, jeden na hrubé brúsenie a druhý na jemné dobrusovanie. Náhradné valčeky je možné po opotrebovaní dokúpiť. Prístroj pracuje na dve tužkové batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Doprajte si pomocníka, ktorý sa bude starať o krásu a jemnú pokožku vašich nôh!
Parametre a špecifikácia:

Chod prístroja:
Batérie 2x AA 1,5 V - nie sú súčasťou balenia
Otáčky za minútu:
30
Tvar:
Malý, ľahký, ergonomická rukoväť
Valčeky:
1x na hrubé brúsenie
1x na jemné ošetrenie

Parametre a špecifikácia

Vybavenie a funkcie

Počet nadstavcov 2

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AA (tužková)

Počet rýchlostí

Počet rýchlostí 1
Kód:  SILPC003
Produktové číslo:  SIL-MICPEDI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18