Obnoviť stránku

Silk'n Leštič nechtov Micro Nail

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Silk'n Leštič nechtov Micro Nail

Elektrický leštič nechtov Micro Nail rýchlo a šetrne ošetrí vaše nechty. Prístroj je určený na brúsenie a leštenie gélových, akrylových a umelých nechtov. Počas niekoľkých sekúnd nechty vyleští a výsledok vašej starostlivosti bude viditeľný až po dobu 2 týždňov. Leštič funguje na batérie a je vhodný pre použitie na nechty rúk i nôh. Doprajte si starostlivosť o vaše nechty v pohodlí domova!

Elektrický pilník pomocou rotujúcich valčekov nechty jemne obrúsi a následne ich vyleští do vysokého lesku. Prístroj je ľahko ovládateľný a obsahuje dva valčeky. Jeden je určený na leštenie a druhý na brúsenie nechtov. Valčeky možno po opotrebovaní k prístroju dokúpiť. Krásne nechty sú dôležitou súčasťou kozmetickej starostlivosti každej modernej ženy. Kúpte si výkonný leštič na nechty s jednoduchým použitím!
Parametre a špecifikácia:
Balenie obsahuje:

1× micro hladký valček
1× micro valček na brúsenie
2× AA batérie

Určené na:
Gélové nechty
Akrylové nechty
Umelé nechty
Napájanie:
2× AA batérie, ktoré sú súčasťou dodávky
 

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  SILPC009
Produktové číslo:  SIL-MICRONAIL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02