Obnoviť stránku

SIGNAL ZP Nature Coco White 75 ml

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SIGNAL ZP Nature Coco White 75 ml

Nová zubná pasta Signal Nature Coco White je z 92 % tvorená prírodnými zložkami, ktoré sa postarajú o zdravie vašich zubov a ďasien. Dajte prednosť prírodnému riešeniu bez triklozánu a parabénov a využite vo svoj prospech šetrné zloženie pasty Signal, ktorá prispieva k prirodzene bielym zubom vďaka výťažku z kokosového orecha. Minerálny zinok dodá vašim zubom silu a kompletnú ochranu pred zubným kazom. 

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Signal Coco White

  • Zubná pasta s vysokým obsahom prírodných zložiek
  • Neobsahuje triclosan ani parabény
  • Minerálny zinok prispieva k silnejším zubom
  • Výťažok z kokosového orecha prirodzene bieli zuby

Zloženie:
Aqua, Hydrogenated starch hydrolysate, Hydrated silica, PEG-32, Zinc citrate, Sodium lauryl sulfate, Aróma, Cellulose gum, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Mica, Propylene glycol, Lactic acid, PEG-60 hydrogenated castor oil, Cocos nucifera fruit extract, CI 77891.

Zloženie

Zloženie:
Aqua, Hydrogenovaný hydrolyzát škrobu, Hydrated silica, PEG-32, Citrát zinočnatý, Laurylsulfát sodný, Aróma, Celulózová guma, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Mica, Propylene glycol, Kyselina mliečna, Hydrogenovaný ricínový olej PEG-60, Výťažok z plodov Cocos nucifera, CI 77891

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana pred zubným kazom, Prírodná
Kód:  ZUB483
Produktové číslo:  8710447467312
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13