Obnoviť stránku

SIDOLUX Professional na ploché obrazovky a LCD 200 ml

4,8 49 hodnotení
Cenová bomba
2,89 € Ušetríte 0,50 €

SIDOLUX Professional na ploché obrazovky a LCD 200 ml

Čistiaci prostriedok SIDOLUX Professional na ploché obrazovky je nenahraditeľnou pomôckou v domácnosti na každodennú údržbu elektroniky. Skvele slúži na čistenie všetkých typov dotykových plôch, ako sú monitory LCD, LED, TFT, mobilné telefóny, notebooky, tablety, skenery, kopírky a ďalšie sklenené povrchy. Môžete ho použiť aj na vyčistenie okuliarov. Čistič SIDOLUX Professional účinne odstraňuje všetky nečistoty a šmuhy a navracia povrchom lesk. Jeho špeciálne antistatické zložky dokonale zabraňujú usadzovaniu prachu na obrazovkách. Prípravok s praktickým rozprašovačom nezanecháva šmuhy, vďaka zloženiu bez rozpúšťadla a amoniaku je pre citlivé povrchy veľmi bezpečný.

Kľúčové vlastnosti čističa SIDOLUX Professional na ploché obrazovky a LCD

  • Čistiaci prípravok SIDOLUX Professional na čistenie displejov na prístrojoch a zariadeniach
  • Je vhodný na všetky typy dotykových plôch a okuliare
  • Efektívne odmasťuje špinu i odtlačky prstov
  • Nezanecháva šmuhy a nepoškodzuje citlivý povrch obrazoviek
  • Čistič SIDOLUX Professional s antistatickou ochranou zamedzuje usadzovaniu prachu na obrazovkách
  • Prípravok s rozprašovačom neobsahuje rozpúšťadlá a amoniak

Použitie:
Elektrické prístroje pred čistením vždy odpojte od siete. Potom naneste malé množstvo prípravku na textilnú alebo papierovú utierku a vytrite povrch do sucha. Neoplachujte. Nestriekajte prípravok nikdy priamo na čistený povrch. Hrozí jeho zatečenie za krycie plochy monitorov, LCD, obrazoviek a podobne.
Zloženie:
< 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, parfumy, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfumy, konzervačné látky (Benzisothiazolinone, Mehylsothiazolione)


Zloženie

Zloženie:
< 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, parfumy, < 5% neiónové povrchovo aktívne látky, parfémy, konzervačné látky (Benzisothiazolinone, Mehylsothiazolione)


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na obrazovky

Typ

Typ čističa Sprej

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

'>
Kód:  CIS604
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5902986201462
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04