Obnoviť stránku

SHISEIDO Ultimune Serum Power Infusing Concentrate 50 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
53,90 €

SHISEIDO Ultimune Serum Power Infusing Concentrate 50 ml

Pleťové sérum oceníte ako prvú pomoc, na ktorú sa spoľahnete v prípade, že si vaša pleť žiada okamžitú a intenzívnu starostlivosť. SHISEIDO Ultimune Serum Power Infusing Concentrate 50 ml sa hodí na akýkoľvek typ pleti. Toto balenie sa dodáva s objemom 50 ml. Po použití bude pleť nádherne rozjasnená. Robíte si starosti s vysušenou pokožkou, ktorá je známa občasným lúpaním? Potom oceníte hydratačné schopnosti tohto séra. Tiež vás poteší, že vašu pleť sa náležite vyživí. Pleťové sérum môžete používať ako denné.

Základné parametre pleťového séra SHISEIDO Ultimune Serum Power Infusing Concentrate 50 ml

  • Pomocou pleťového séra si zlepšíte vzhľad vašej pokožky
  • Objem pleťového séra SHISEIDO je 50 ml
  • Pleťové sérum SHISEIDO je vhodné na všetky typy pleti
  • Prispeje k rozjasneniu pleti
  • Jeho mimoriadne zloženie pleť maximálne vyživí
  • Pomôže s hydratáciou suchej pleti
  • Použite: denný

Zloženie

WATER(AQUA/EAU), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, DIGLYCERIN, PEG/PPG-17/4 DIMETHYL ETHER, PHENOXYETHANOL, TRIETHYLHEXANOIN, ISODECYL NEOPENTANOATE, TREHALOSE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-14M, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER, TOCOPHERYL ACETATE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, ALCOHOL, FRAGRANCE (PARFUM), DISODIUM EDTA, POTASSIUM HYDROXIDE, SILICA, ISOCETETH-10, LINALOOL, LAURYL BETAINE, SODIUM METABISULFITE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, GERANIOL, CITRONELLOL, ORIGANUM MAJORANA LEAF EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA GERM EXTRACT, HYDROXYPROLINE, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, SODIUM CARBOXYMETHYL BETA-GLUCAN, THYMUS SERPYLLUM EXTRACT, BHT, LACTOBACILLUS/HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER FERMENT FILTRATE, PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT, SODIUM BICARBONATE, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, GANODERMA LUCIDUM (MUSHROOM) STEM EXTRACT

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Sérum

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci, Lifting a spevnenie

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL4863
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  768614172840

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11