Obnoviť stránku

SHISEIDO Men Skin Empowering Cream 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHISEIDO Men Skin Empowering Cream 50 ml

Zatočte s vráskami a spomaľte prejavy starnutia pleti s krémom pre mužov od Shiseido. MEN Skin Empowering cream viditeľne zlepšuje textúru pleti, minimalizuje vznik pórov a viditeľnosť vrások. Prípravok obsahuje derivát vitamínu E, ktorý chráni proti voľným radikálom, karnozín DPTM na intenzívnu vitalitu a extrakt z bukových púčikov, ktorý podporuje kožný metabolizmus. Pleťový krém Shiseido MEN SkinEmpowering udržuje pokožku hydratovanú po dobu 24 hodín, nezanecháva lepivý pocit a poteší osviežujúcou a ľahkou štruktúrou a rýchlym vstrebávaním. Pleťový krém pre mužov nanášajte každé ráno a večer na čistú pleť.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému pre mužov SHISEIDO MEN Skin Empowering

  • Denný krém spomalí prejavy starnutia pleti a zatočí s vráskami
  • SHISEIDO MEN Skin Empowering má osviežujúcu a ľahkú textúru
  • Viditeľne zlepšuje textúru pleti a minimalizuje vznik pórov
  • Skin Empowering Cream udržuje pokožku hydratovanú po dobu 24 hodín
  • Pleťový krém pre mužov sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva lepivý pocit
  • Každodenným používaním bude vaša pleť deň odo dňa hladšia a zmiznú všetky príznaky únavy
  • S obsahom derivátu vitamínu E, ktorý chráni proti voľným radikálom
  • Karnozín DPTM poskytuje pleti intenzívnu vitalitu
  • Extrakt z bukových púčikov, obsiahnutý v prípravku, podporuje kožný metabolizmus

Zloženie

WATER (AQUA/EAU), DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERÍN, Penta- TETRAETHYLHEXANOATE, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, MINERAL OIL(PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINERALE), ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, BEHENYL ALCOHOL, BATYL ALCOHOL, PEG-20 Stearate, CARNOSINE, ERYTHRITOL, PEG / PPG-14/7 dimetyl ETHER, CARBOXYDECYL TRISILOXANE, PHYTOSTERYL MACADAMIATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA / CIRE MICROCRISTALLINE), EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA/CIRE DE CANDELILLA), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), Paraffin, GLYCERYL STEARATE SE, FRAGRANCE (PARFUM), Sorbitan TRISTEARATE, CARBOMER, SUCCINOGLYCAN, POLYQUATERNIUM-51, TALC, POTASSIUM HYDROXIDE, Trisodium EDTA, ALUMINUM HYDROXIDE, SODIUM METAPHOSPHATE, SILICA, ALUMINA, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, IRON OXIDES (CI 77492), LIMONENE, FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT, BHT, TOCOPHEROL,

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid
Kód:  KSPL4077

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17