Obnoviť stránku

SHISEIDO Men Moisture Emulsion 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHISEIDO Men Moisture Emulsion 100 ml

Značka SHISEIDO myslí aj na mužov! SHISEIDO Men Moisture Emulsion je ľahká hydratačná emulzia, ktorá pomáha spevniť pleť a chrániť ju pred vysušením. Pleťový gél SHISEIDO Men Moisture Emulsion upokojuje pokožku, ktorá bola podráždená napríklad holením. Bojuje sa začervenaním, pocitmi pálenia či pnutím pokožky. Zároveň je vhodným pomocníkom pre tých, ktorých trápi suchá pokožka so šupinkami kože. Vďaka svojmu zloženiu minimalizuje začínajúce vrásky a jemné linky. Vitalitu a výživu pokožky má na svedomí obsiahnutý obranný komplex Shiseido. Po použití SHISEIDO Men Moisture Emulsion bude pleť hydratovaná, hladká a svieža.

Kľúčové vlastnosti pánskeho pleťového gélu SHISEIDO Men Moisture Emulsion

  • Ľahká hydratačná emulzia SHISEIDO spevňuje pleť
  • Chráni pokožku pred vysúšaním
  • SHISEIDO Men Moisture Emulsion zupokojuje pleť podráždenú holeniem
  • Zamedzuje začervenaniu, páleniu či pnutiu pokožky
  • Men Moisture Emulsion minimalizuje jemné linky v pleti
  • Po použití bude pokožka hladká, vyživená a hydratovaná

Aplikácia:
Pleťový krém SHISEIDO Men Moisture Emulsion nanášajte na čistú pleť. Krém je možné použiť po čistení pleti či po holení. Pumpičku dvakrát stlačte a pleťový krém naneste rovnomerne na tvár.

Zloženie

VODA (AQUA), DENATUROVANÝ ALKOHOL.., GLYCERÍN, BUTYLÉNGLYKOL, DIPROPYLÉNGLYKOL, Phenyl TRIMETHICONE, XYLITOL, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, DIMETHICONE, erytritol, PEG / PPG-14/7 dimetyl ETHER, SILICA, BEHENYL ALKOHOL, CARBOMER, BATYL ALKOHOL, METHYLPARABEN, AMINOMETYLPROPANOL, AKRYLÁTY/C10-30 ALKYLAKRYLÁTOVÝ KRÍŽOVÝ POLYMÉR, POLYKVATERNIUM-51, Dipotassium GLYCYRRHIZATE, Trisodium EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), PHENOXYETHANOL, THIOTAURINE, ALKOHOL, LINALOOL, BENZYLBENZOÁT, LIMONENE, BETULA ALBUMU BARK EXTRACT.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid
Kód:  KSPL3331
Produktové číslo:  729238100510

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08