Obnoviť stránku

SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion 150 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
29,52 €
Garancia najlepšej ceny
36,90 €

SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion 150 ml

Na hrubú a suchú pokožku vyskúšajte pleťové tonikum Shiseido Concentrate Facial Softening Lotion. Ukrýva v sebe obranný mechanizmus s bohatou textúrou, ktorá zjemní pokožku a zbaví ju suchého pocitu. Okrem toho pleť obalí a pridá jej zvýšenú odolnosť proti vonkajším vplyvom. Pleťové tonikum SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion prináša mladistvý vzhľad, sviežosť, vitalitu a neodolateľnú hebkosť. Ak ho zaradíte do každodennej starostlivosti o svoju pleť, hravo tak zlikvidujete prvé známky starnutia.

Kľúčové vlastnosti pleťového tonika SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion

  • Pleťové tonikum SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion odstraňuje hrubú a suchú pokožku
  • Obranný mechanizmus pokožku zjemní a zbaví ju suchosti
  • Prináša mladistvý vzhľad, sviežosť, vitalitu a neodolateľnú hebkosť
  • SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion odstráni prvé známky starnutia
  • Obsahuje prírodné organické oleje
  • Zanechá pokožku omladenú a plnú života

Prírodné oleje navrátia pokožke mladosť

Pleťové tonikum SHISEIDO Concentrate Facial Softening Lotion podporuje prirodzenú odolnosť pokožky a zabraňuje prvým známkam starnutia pleti. Dodáva pokožke vyššiu schopnosť regenerácie a zamedzuje suchosti a hrubosti pokožky. Obsahuje prírodné organické oleje, ktoré svojím zložením pripomínajú oleje vyskytujúce sa prirodzene v pokožke. Tak zanechá vašu pleť sviežu, omladenú a plnú života.

Ako aplikovať:
Naneste malé množstvo na vatový tampón, alebo končeky prstov a vmasírujte do pokožky tváre a krku. Používajte každé ráno a/alebo večer podľa potreby.

Zloženie

Water, Dipropylén Glycol, Glycerín, Sd Alcohol 40-B (Alcohol Denat. ), Peg-8, Peg/Ppg-17/4 Dimetyl Ether, Butylene Glycol, Trehalose, Phenoxyethanol, Peg-60 hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Polydecene, Isostearyl Alcohol, Isostearic Acid, Carbomer, Betaine, Erythritol, Peg/Ppg-14/7 Dimetyl Ether, Alcohol, Behenylalkohol, Fragrance, Polyglyceryl-2 Diisostearate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Metaphosphate, Potassium Hydroxide, Stearyl Alcohol, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Linalool, Lamium Album Flower Extract, Citrus Junos Seed Extract, Tocopherol


Parametre a špecifikácia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Čistenie
Kód:  KSPL4329
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4909978102203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03