Obnoviť stránku

SHISEIDO Benefiance Wrinkle Resist24 Balancing Softener 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SHISEIDO Benefiance Wrinkle Resist24 Balancing Softener 150 ml

Shiseido Benefiance Enriched Balancing Softener je veľmi luxusné revitalizačné hydratačné pleťové tonikum, ktoré zabezpečuje optimálnu hydratáciu a výživu vašej pleti. Toto tonikum s vysokým obsahom účinných látok navracia suchej pleti bez života jej vitalitu a svieži mladistvý vzhľad. Jemné linky a vrásky sú redukované, všetky prejavy starnutia sú viditeľne potlačené. Pleťové tonikum je vhodné na starostlivosť o suchú a extra suchú pleť, ktorú chráni pred stratou pružnosti a nerovnomernou pigmentáciou. Hĺbkovo odstraňuje všetky nečistoty a vašu pleť jemne čistí.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na dôkladnú očistu tváre, krku a dekoltu.
Účinky:
Výsledkom používania je vyhladená pokožka bez vrások, ktorá je optimálne hydratovaná a vyživená. Pleť je svieža, rozjasnená a pôsobí mladistvým dojmom. Všetky nečistoty sú odstránené, a pleť je pripravená na následnú starostlivosť.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný na suchú a extra suchú pleť.Obsah: 150 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Čistenie
Kód:  KSPL0344a
Produktové číslo:  730852103023

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12