Obnoviť stránku

SEZMAR PURE Shea Butter 250 ml

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEZMAR PURE Shea Butter 250 ml

Telové bambucké maslo jemne ošetruje suchú pokožku celého tela, dodáva jej pružnosť, vláčnosť a hĺbkovo ju regeneruje. 100 % prírodné zloženie prípravku je k pokožke šetrné, pôsobí preventívne proti vyrážkam a ekzémom, chráni pokožku proti slnečnému žiareniu a zabraňuje vzniku popolavej kože. Jemná konzistencia masla sa dobre nanáša aj rozotiera a je možné ju použiť aj na očné viečka a pery. Prípravok bráni praskaniu pokožky a chráni aj vlasovú pokožku pred vyrážkami a tvorbou lupín. Doprajte si prírodné ošetrenie vašej pokožky, ktoré jej zabezpečí zdravie, krásu a mladistvý vzhľad!
Bambucké maslo má vysoký obsah antioxidantov, ktoré chránia pokožku proti vonkajším škodlivým vplyvom a účinne tak pomáhajú v boji proti predčasnému starnutiu. Schopnosť účinne regenerovať pokožku bambucké maslo predurčuje na ošetrovanie kože, na ktorej vznikli strie, po spálení slnkom a pri vzniku najrôznejších ekzémov alebo vyrážok. Prípravok dodáva pokožke dostatočnú hydratáciu, pružnosť a pevnosť, odstraňuje strie, obnovuje pokožku, posilňuje nechtovú kožičku aj nechty. Bambucké maslo má vysoký obsah mastných kyselín, pomáha podráždenej pokožke, upokojuje ju a odstraňuje aj vrásky a drobné linky z pleti. Chráni vlasy pred lámaním, vypadávaním aj vyblednutím. Rozmaznávajte svoju pokožku a vlasy multifunkčným prírodným prípravkom!
Typ pokožky:
Pre suchú pokožku.
Použitie:
Bambucké maslo sa rozpúšťa pri telesnej teplote, v prípade potreby sa dá rozohriať vo vodnom kúpeli alebo na slnku. Na tvár a telo maslo môžete aplikovať kedykoľvek podľa potreby. Maslo je možné nanášať na celú tvár, vrátane očných viečok a pier. Nanášajte na čistú pokožku a jemne vmasírujte. Prípravok môžete používať aj na ošetrenie vlasov. V tomto prípade nanášajte maslo samostatne alebo zmiešané s medom poprípade s vaječným žĺtkom. Aplikujte na celé dĺžky vlasov, nechajte pol hodiny pôsobiť a potom vlasy dôkladne umyte šampónom.
Objem:
250 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Špecifikácia

Typ pleti Normálna, Suchá

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSTE0472
Produktové číslo:  3800203821016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02