Obnoviť stránku

SEZMAR PROFESSIONAL Massage Oil Lavender 500 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SEZMAR PROFESSIONAL Massage Oil Lavender 500 ml

Masážny olej s levanduľovým esenciálním olejom je relaxačný kozmetický prípravok, ktorý pokožku pri masáži dokonale uvoľní, príjemne ju hydratuje a do hĺbky vyživuje. Účinne pokožku zjemňuje, omladzuje a celkovo má na ľudský organizmus blahodárne účinky. Rýchlo a šetrne dodáva pokožke pružnosť, vláčnosť a komfort. Doprajte si prírodný masážny olej, ktorý vašu pokožku nádherne prevonia hrejivou levanduľou.
Olej uľahčuje masáž, ľahko sa vstrebáva, účinne pokožku hydratuje a príjemne ju osviežuje. Dokonale telo prevonia aromatickou vôňou, zbavuje ho stresu a rýchlo navodzuje pocit radosti a uvoľnenia. Po aplikácii nezanecháva mastné stopy. Tento olej sa radí medzi profesionálne produkty, ktoré používajú maséri a masérky vo svojich salónoch. Bohaté prírodné zloženie dodáva pokožke potrebné živiny aj hydratáciu. Použite pri masáži olej s výťažkami z levandule, aby vaša pokožka bola zdravá a príjemne uvoľnená!


Aktívne látky:
Mandľový olej – má afrodiziakálne účinky, zjemňuje pokožku, hydratuje ju a vyživuje.
Olej z hroznových semienok – silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, predchádza jej predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu.
Olej z pšeničných klíčkov posilňuje pokožku, spevňuje ju a pomáha zvýšiť jej obranyschopnosť.
Alantoín – urýchľuje regeneračné procesy v organizme, podporuje hojenie rán a infekcií, má mierne zvláčňujúce a regeneračné účinky.
Levanduľa lekárska esenciálny olej – nádherne pokožku prevonia, uvoľňuje a príjemne pokožku zjemňuje.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.
Použitie:
Aplikujte na čistú a suchú pleť jemnými masážnymi pohybmi.
Objem:
500 ml

Zloženie:
GRAPE SEED OIL, ALMOND OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA ESSENTIAL OIL, WHEAT GERM OIL, ALLANTOIN

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Účinok Masážny

Vlastnosti

Vlastnosti Masážny
Kód:  KSTE0485
Produktové číslo:  3800203820880

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07