Obnoviť stránku

Seventh Generation Eko prípravok na riad Citrus&Ginger 500 ml

5 2 hodnotení

Seventh Generation Eko prípravok na riad Citrus&Ginger 500 ml

Ak ste ohľaduplní k prírode a myslíte aj na životné prostredie, potom určite siahnete po ekologických čistiacich a umývacích prostriedkoch Seventh Generation. Prostriedok na riad Citrus & Ginger obsahuje 91 % zložiek rastlinného pôvodu a využíva tak unikátnu silu rastlín. Vďaka tomu je biologicky ľahko rozložiteľný a nezaťažuje prírodu. Navyše neobsahuje žiadne syntetické vône, farbivá ani optické rozjasňovače. Vôňa citrusov a zázvoru pochádza zo 100 % esenciálnych olejov a rastlinných extraktov. Prostriedok na umývanie riadu Citrus & Ginger sa pýši certifikátmi Leaping Bunny a EU Ecolabel. Má 100 % recyklovanú a aj 100 % recyklovateľnú plastovú fľašu.

Kľúčové vlastnosti prostriedku na riad Seventh Generation Citrus & Ginger

  • Prostriedok na ručné umývanie riadu Citrus & Ginger je biologicky ľahko rozložiteľný
  • Obsahuje 91 % zložiek rastlinného pôvodu
  • Neobsahuje farbivá, syntetické vône ani optické rozjasňovače
  • Seventh Generation Fresh Citrus & Ginger scent nie je testovaný na zvieratách
  • Vôňa citrusov a zázvoru pochádza zo 100 % esenciálnych olejov
  • Fľaša je vyrobená zo 100 % recyklovaného a 100 % recyklovateľného plastu
  • Prostriedok na riad Seventh Generation má certifikáty EU Ecolabel a Leaping Bunny
  • Neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu

Seventh Generation myslí na prírodu

Prostriedok na umývanie riadu Citrus & Ginger značky Seventh Generation spĺňa všetky prísne kritériá z hľadiska ekológie a je preto držiteľom európskeho ekologického certifikátu EU Ecolabel. Zároveň nie je testovaný na zvieratách a pri jeho výrobe ani žiadne zvieratá netrpeli, čo potvrdzuje aj certifikát Leaping Bunny. Prostriedok na umývanie riadu Citrus & Ginger neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu a je teda vhodný aj pre vegánov.

Zloženie:
5 % – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, <5 % amfotérne povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, phenoxyethanol, potassium sorbate, Aqua, Sodium lauryl sulfate, Coco-betaine, Lauryl glucoside, Glycerin, Citric acid, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Amyris balsamifera bark oil, Litsea cubeba fruit oil, Canaga odorata flower, Cinnamomum camphora (camphor) bark oil, Cinnamomum zeylanicum bark oil, Citrus aurantium dulcis (orange) peel, Citrus limon (lemon) peel oil, Eugenia caryophyllus (clove) leaf oil, Lavandula hybrida (lavandin) oil, Cupressus nootkatensis wood oil, Zingiber officinale (ginger) root oil, Phenoxyethanol, Potassium sorbate

Upozornenie:
Skladujte mimo dosahu detí.


Zloženie

5% - 15% aniónové povrchovo aktívne látky, <5% amfotérne povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Aqua, Sodium lauryl sulfate, Coco-betaine, Lauryl glucoside, Glycerín, Citric acid, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Amyris balsamifera bark oil, Litsea cubeba fruit oil, Canaga odorata flower, Cinnamomum camphora (camphor) bark oil, Cinnamomum zeylanicum bark oil, Citrus aurantium dulcis (orange) peel, Citrus limon (lemon) peel oil, Eugenia caryophyllus (clove) leaf oil, Lavandula hybrida (lavandín) oil, Cupressus nootkatensis wood oil, Zingiber officinale (ginger) root oil, Phenoxyethanol, Potassium sorbate

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

Objem

Objem 0,5 l

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Typ produktu

Typ produktu Prostriedok na riad

Určenie

Určenie Do kuchyne
Kód:  CIS399
Produktové číslo:  8717163712412

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08