Obnoviť stránku

SESSHIN Three-action essence 200 ml

30,90 €

SESSHIN Three-action essence 200 ml

Kosmetická značka SESSHIN je původem ze Španělska a zaměřuje se na výrobu svěží a jemné kosmetiky, která je vhodná pro všechny ženy, včetně majitelek citlivé pleti. Ingredience pečlivě vybírá a získává je z Čedžu, ostrova v Jižní Koreji, který oplývá velkým množstvím zajímavých a léčivých surovin. Tento odličovač rychle a snadno zbaví pleť make-upu a nečistot, připraví ji tak na další péči. Díky AHA kyselinám působí jako peeling a podporuje exfoliaci pleti. Působí hluboko v pórech, které čistí a dokonce redukuje tvorbu mazu. Odličovač SESSHIN Three-action essence je vegan a nebyl testován na zvířatech. 

Klíčové vlastnosti odličovače SESSHIN Three-action essence 200 ml

  • Kosmetika od španělské značky SESSHIN
  • Odličovač pro všechny typy pleti, včetně citlivé 
  • Účinně odstraňuje make-up 
  • Pečlivě čistí pokožku obličeje 
  • AHA kyseliny působí jako peeling 
  • Odličovač Three-action essence se dostává hluboko do pórů 
  • Zbavuje pleť odumřelých buněk 
  • Vegan a cruelty free 

Zloženie

Aqua,Propanediol,Glycerin,LacticAcid,GlycolicAcid,PEG-40HydrogenatedCastorOil,AcerSaccharumExtract,CitrusAurantiumDulcisFruitExtract,SaccharumOfficinarumExtract,VacciniumMyrtillusFruitExtract,CitricAcid,SodiumLevulinate,SodiumGluconate,PotassiumSorbate,PrunusYedoensisFlowerExtract,CitrusLimonFruitExtract,MalicAcid,TartaricAcid,Parfum,BiosaccharideGum-2. 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Zmiešaná, Zrelá

Typ

Typ produktu Odličovacie mlieko
Kód:  KSPL3194
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8410935023050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16