Obnoviť stránku

SENSODYNE Advanced Clean 75 ml

Garancia najlepšej ceny
3,76 €

SENSODYNE Advanced Clean 75 ml

Aby sa zubná pasta dobre starala o vaše zuby, vyberte si takú, ktorá spĺňa vaše špecifické potreby. Pasta na zuby SENSODYNE je vyhľadávaná ľuďmi s citlivými zubami. Vďaka účinným ingredienciám stráca zuby prílišnú citlivosť a tlmí sa aj ich prípadná bolesť. Jedincom náchylným na vznik zubných kazov určite príde vhod zvýšený obsah aminfluoridov, ktoré redukujú populácie baktérií, čím znižujú kazivosť zubov. Pridaný fluorid preventívne pôsobí proti zubnému kazu. Každodenní používání pasty udržuje dásně a zuby zdravé. Objem zubnej pasty SENSODYNE je 75 ml. Mentolová príchuť vnesie do vašich úst príjemný pocit, ktorý vydrží aj po čistení. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby SENSODYNE v kombinácii so zodpovedajúcou zubnou kefkou.

Hlavné prednosti zubnej pasty SENSODYNE Advanced Clean 75 ml

  • Zubná pasta SENSODYNE pre citlivé zuby znižuje ich podráždenie
  • Špeciálne zloženie znižuje riziko vzniku zubného kazu
  • Významným kladom je obsah fluoridu
  • Pasta na zuby disponuje objemom 75 ml
  • Čistenie zubov spríjemní mentolová príchuť
  • Zubná pasta SENSODYNE osvieži váš dych na dlhú dobu

Zloženie

Aqua, hydratovaný oxid kremičitý, sorbitol, glycerín, pentasodium triphosphate, potassium nitrate, peg-6, sodium lauryl sulfate, aróma, xanthan gum, sodium hydroxide, cocamidopropyl betaine, sodium fluoride, sacharín sodný, limonene, ci 42090

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB2075
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5054563014757
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18